HTC Desire 826 – selfie-mobil med UltraPixels

CES 2015: HTC har præsenteret et nyt mellemklasse selfiemonster, med stor skærm og 2014 specifikationer.

Med utallige applikationer på markedet, hvis nøglefunktioner er at tage og dele selfie billeder, er der startet en dille hos de mange Android-producenter, heriblandt HTC.

HTC Desire 826

HTC Desire 826

Det har ellers ikke været en stor succes for HTC, at præsentere mobiler med features som selfie-kamera. HTC Desire Eye blev i oktober 2014 vendt den kolde skulder fra de danske teleoperatører, da mobilen blev frigivet på vores marked. ”HTC sælger ikke længere”, lød det fra landets største operatør.

Følg vores dækning af CES 2015 her

Alligevel fortsætter HTC trenden med high-end front-kameraer, denne gang i en ny mellemklasse model. HTC Desire 826 er navnet på den nye mobil, der på flere områder minder om Desire Eye i sit designudtryk. På nær manglen af den markante blitz på forsiden, er lighederne mellem Desire Eye og den netop præsenterede Desire 826, så nære, at en almindelig forbruger ville skulle bruge et langt øjeblik på, at skille de to enheder fra hinanden.

Denne gang er specifikationerne dog justeret på visse områder, til forskel fra Desire Eye. HTC Desire 826 ligger inde med HTCs velkendte UltraPixel kamera, vel og mærke som front kamera. På bagsiden er stadig den samme 13 megapixels kamera, der er at finde i Desire Eye.

HTC Desire Eye – ny i Desire-familien

Men her stopper sammenligningen på specifikationerne så også, for Desire Eye har fået et frisk pust til listen af hardware-goder. Processoren er skruet op til en Snapdragon 615 octa-core processor på fire 1,7 GHz plus fire 1,0 GHz kerner, 2 GB RAM, 16 GB intern hukommelse samt mulighed for MicroSD udvidelse.

Dertil ligger Desire 826 inde med en 5,5 tommer Full HD skærm på 1920 x 1080 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 401 PPI. Batteriet et på 2.600 mAh, og det skulle være nok til at holde den Android 5.0 Lollipop drevne smartphone i live gennem en hel arbejdsdag.

Der er endnu ingen forlydender om enhedens tilgængelighed i vores del af kontinentet, men ifølge Engadget.com, vil salget i visse lande begynde, allerede i slutningen af denne måned. Fra salgsstart vil Desire 826 kunne købes med den særprægede Dot-cover, som blev introduceret sammen med topmodellen HTC One (M8).

Mere til historien

Eftersom HTC Desire 826 bliver lanceret med Android 5.0 Lollipop, betyder det at telefonen vil kunne udnytte 64-bit mulighederne som den hurtige Snapdragon 615 processor er udstyret med.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Her er nyhederne fra Samsung ved CES 2023

OVERBLIK: Samsung har præsenteret en række nyheder ved CES 2023. Her får du en opsummering.

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram