Her er prisen på opdateret Sony Smartwatch 3

1

Sony Smartwatch 3 har fået et seriøst ansigtsløft. Vi kan nu afsløre den danske pris og lancering.

Sony præsenterede på CES 2015 messen, en opdateret udgave af deres anmelderroste Smartwatch 3. Foruden de mange ris til dens gummi rem, har Smartwatch 3 også fået pæne ord med på vejen.

Sony Smartwatch 3
Sony Smartwatch 3 med rustfri metalrem

Og netop kritikken af urets design, mere præcist det valgte materiale anvendt til urremmen, har fået Sony til at genoverveje materialevalget. Derfor præsenterede Sony den nye version af Smartwatch 3, med flot sølvfarvet metalrem, der giver uret det eksklusive look som hardwaren fortjener.

– Sony Smartwatch 3 får nyt eksklusivt look

Desværre var oplysninger om dansk pris og tilgængelighed ikke med i præsentationen af uret, ej heller i pressematerialet, men nu har MereMobil.dk nyt i sagen.

Sony Smartwatch 3 kommer til Danmark i løbet af dette kvartal, og til en vejledende pris på 2.100 kroner. Eftersom uret i første omgang blev annonceret til at ramme de første butikshylder allerede i februar, er det ikke utænkeligt at Danmark bliver heriblandt.

Prisen for den opdaterede udgave af Smartwatch 3, er ikke helt skæv i forhold til markedet for Android Wear enheder. LG G Watch R, som vi tidligere har anmeldt, koster aktuelt godt 2.000 kroner, denne leveres endda ”blot” med læderrem.

– Samsung Gear S test – stadig ikke godt nok

Den opdaterede urrem fra Sony giver ikke kun forbrugerne valget af et nyt look, Den giver også mulighed for selv at skifte remmen til en anden farve eller type. Den opdaterede udgave har nemlig den standardiserede remstørrelse på 24 mm.

Hos MereMobil.dk får vi snart Sony Smartwatch 3 til test. Følg derfor med her på siden, hvis du vil være først til at læse vores anmeldelse af produktet.

– Følg vores dækning af CES 2015 her

Mere til historien

Sony Smartwatch 3 fås efter den seneste udgave, i hele fem farvemuligheder, fordelt på to typer materialer. Farverne sort, gul, hvid og lyserød findes i gummimaterialet, mens den sølvfarvede rem er produceret i det rustfrie materiale.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer