Danske Bank klar med tablet-app til Android

Danske Bank er med sine prisvindende apps nået til Android tablets, og nu kan en skræddersyet tablet-app til Android hentes.

Danske Bank fortsætter udviklingen af sin mobile platform. I forvejen har selskabet applikationer til Windows, Windows Phone, Android og iOS enheder, og nu er turen kommet Android, nærmere bestemt tablets med Android platformen.

Danske Tablet Bank

Danske Tablet Bank

I forvejen har tabletbrugere med iOS eller Windows kørende, kunne nyde godt af Danske Banks skræddersyede løsning til de overstående platforme, men nu kan Android brugerne også være med.

Tablet Bank til Android er for nyligt blevet frigivet med et flot og udnyttet overblik til tablet brugerne. Den nye applikation har allerede modtaget positiv respons på Google Play, og det er ikke uden grund.

Den nye applikation er nemlig meget skræddersyet til Android tablets, og det præger udseendet meget af. Blandt andet bliver du på forsiden ikke længere modtaget af et hjul, som det kendes fra mobil-applikationerne. I stedet får du seks vinduer, der giver dig et overblik over din bankforretning, som endda kan tilpasses efter eget ønske.

Den selv samme forside, kan fyldes med mere end seks selvvalgte elementer, ved at bladre til siden, på forsiden, hele fem sider findes frem, hvor hver kan indeholde seks elementer. Det kan være man på første side ønsker sit daglige økonomi-overblik, mens man på anden side ønsker overblik over sine aktier, og de handler man er i gang med.

Tablet Bank til Android er udviklet med henblik på både den private, samt den erhvervsdrivende og aktionærer, der ønsker et hurtigt overblik over transaktioner, kurser og meget mere.

Et swipe fra venstre side af skærmen og ind, giver et overblik over de forskellige sektioner af ens bankforretning, så man hurtigt kan komme hen til det rette sted.

En anden smart funktion i tabletbanken, er muligheden for at logge ind med mere end én bruger. Det betyder at hele familiens bankforretning let kan tilgås fra én tablet og én applikation.

Tabletbank kan hentes gratis til Android via Google Play. Til iOS kan den hentes via App Store og hvis du er Windows bruger, kan den hentes via Windows Store.

Mere til historien

Danske Bank står også bag den dansk kendte applikation MobilePay, der kan bruges af alle bankkunder i Danmark  - også dem der ikke har sin bankforretning hos Danske Bank.

Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram