Danske Bank klar med tablet-app til Android

Danske Bank er med sine prisvindende apps nået til Android tablets, og nu kan en skræddersyet tablet-app til Android hentes.

Danske Bank fortsætter udviklingen af sin mobile platform. I forvejen har selskabet applikationer til Windows, Windows Phone, Android og iOS enheder, og nu er turen kommet Android, nærmere bestemt tablets med Android platformen.

Danske Tablet Bank

Danske Tablet Bank

I forvejen har tabletbrugere med iOS eller Windows kørende, kunne nyde godt af Danske Banks skræddersyede løsning til de overstående platforme, men nu kan Android brugerne også være med.

Tablet Bank til Android er for nyligt blevet frigivet med et flot og udnyttet overblik til tablet brugerne. Den nye applikation har allerede modtaget positiv respons på Google Play, og det er ikke uden grund.

Den nye applikation er nemlig meget skræddersyet til Android tablets, og det præger udseendet meget af. Blandt andet bliver du på forsiden ikke længere modtaget af et hjul, som det kendes fra mobil-applikationerne. I stedet får du seks vinduer, der giver dig et overblik over din bankforretning, som endda kan tilpasses efter eget ønske.

Den selv samme forside, kan fyldes med mere end seks selvvalgte elementer, ved at bladre til siden, på forsiden, hele fem sider findes frem, hvor hver kan indeholde seks elementer. Det kan være man på første side ønsker sit daglige økonomi-overblik, mens man på anden side ønsker overblik over sine aktier, og de handler man er i gang med.

Tablet Bank til Android er udviklet med henblik på både den private, samt den erhvervsdrivende og aktionærer, der ønsker et hurtigt overblik over transaktioner, kurser og meget mere.

Et swipe fra venstre side af skærmen og ind, giver et overblik over de forskellige sektioner af ens bankforretning, så man hurtigt kan komme hen til det rette sted.

En anden smart funktion i tabletbanken, er muligheden for at logge ind med mere end én bruger. Det betyder at hele familiens bankforretning let kan tilgås fra én tablet og én applikation.

Tabletbank kan hentes gratis til Android via Google Play. Til iOS kan den hentes via App Store og hvis du er Windows bruger, kan den hentes via Windows Store.

Mere til historien

Danske Bank står også bag den dansk kendte applikation MobilePay, der kan bruges af alle bankkunder i Danmark  - også dem der ikke har sin bankforretning hos Danske Bank.

Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Android 13 på vej til Galaxy Z Flip4 og Galaxy Z Fold4

Ejere af flere Samsung-telefoner kan glæde sig, da Android 13-opdateringen nu vil blive udrullet til Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4 og Galaxy A52.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram