Nu får du chancen igen – OnePlus i julehumør

0

OnePlus er kommet i julehumør og giver nu ventende kunder endnu en chance for at købe One.

Du har sikkert læst om det før, OnePlus giver potentielle kunder, der ingen invitation har fået, chancen for at bestille deres meget eftertragtede One model, uden invitation.

OnPlus One i Julehumør
OnPlus One i Julehumør

Det er ikke første gang, ej heller anden gang at selskabet åbner op for købet af OnePlus uden invitation, om det skal være sidste, er uvist. Indtil videre gælder tilbuddet frem til den 25. december, det er dog ikke udelukket dette bliver forlænget, eller genåbnet – igen.

– Massiv interesse tvinger OnePlus i knæ

OnePlus har skabt massiv interesse omkring deres One model, en interesse der på nettet næsten har kunne sammenlignes med køer foran telebutikker før en iPhone lancering. Flere gange er selskabets webshop brudt sammen, på grund af pres fra ivrige forbrugere, der ønsker den eftertragtede smartphone.

Det er da heller ej alene på grund af selskabets hypede metoder, at OnePlus One er blevet en populær smartphone, utallige anmeldere verden over har rost, tilnærmelsesvis skamrost den flotte telefon, der også byder på gode specifikationer til fordelagtig pris.

– OnePlus 2 bekræftet til lancering i 2015

2,5 GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3 GB Ram, 5,5 tommer 1920 x 1080 pixels IPS skærm, 16 eller 64 GB intern hukommelse, 13 megapixels kamera og 3.100 mAh batteri er blandt specifikationerne, der sammen med et prisskilt på kun 2099 DKK, har fået denne model til at være måske årets mest interessante smartphone.

Du kan altså nu gå ind på OnePlus.net og bestille din kopi af OnePlus One.

Mere til historien

Efterfølgeren til OnePlus One, efter sigende OnePkus Two, er endnu ikke offentliggjort, men en efterfølger er bekræftet af selskabet, den forventes lancereret omkring anden eller tredje kvartal af 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer