Nu får du chancen igen – OnePlus i julehumør

OnePlus er kommet i julehumør og giver nu ventende kunder endnu en chance for at købe One.

Du har sikkert læst om det før, OnePlus giver potentielle kunder, der ingen invitation har fået, chancen for at bestille deres meget eftertragtede One model, uden invitation.

OnPlus One i Julehumør

OnPlus One i Julehumør

Det er ikke første gang, ej heller anden gang at selskabet åbner op for købet af OnePlus uden invitation, om det skal være sidste, er uvist. Indtil videre gælder tilbuddet frem til den 25. december, det er dog ikke udelukket dette bliver forlænget, eller genåbnet – igen.

– Massiv interesse tvinger OnePlus i knæ

OnePlus har skabt massiv interesse omkring deres One model, en interesse der på nettet næsten har kunne sammenlignes med køer foran telebutikker før en iPhone lancering. Flere gange er selskabets webshop brudt sammen, på grund af pres fra ivrige forbrugere, der ønsker den eftertragtede smartphone.

Det er da heller ej alene på grund af selskabets hypede metoder, at OnePlus One er blevet en populær smartphone, utallige anmeldere verden over har rost, tilnærmelsesvis skamrost den flotte telefon, der også byder på gode specifikationer til fordelagtig pris.

– OnePlus 2 bekræftet til lancering i 2015

2,5 GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3 GB Ram, 5,5 tommer 1920 x 1080 pixels IPS skærm, 16 eller 64 GB intern hukommelse, 13 megapixels kamera og 3.100 mAh batteri er blandt specifikationerne, der sammen med et prisskilt på kun 2099 DKK, har fået denne model til at være måske årets mest interessante smartphone.

Du kan altså nu gå ind på OnePlus.net og bestille din kopi af OnePlus One.

Mere til historien

Efterfølgeren til OnePlus One, efter sigende OnePkus Two, er endnu ikke offentliggjort, men en efterfølger er bekræftet af selskabet, den forventes lancereret omkring anden eller tredje kvartal af 2015.

Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram