Massiv interesse tvinger OnePlus i knæ

Mandag aften åbnede OnePlus op for en eksklusiv pre-order mulighed for deres One smartphone, men det kinesiske firma, havde svært ved at følge med efterspørgslen.

Efterspørgslen på OnePlus One, var mandag så stor, at hjemmesiden blev lagt ned.

Efterspørgslen på OnePlus One, var mandag så stor, at hjemmesiden blev lagt ned.

Lige siden det nyopstartet firma OnePlus, i april, lancerede deres One smartphone, er hypen omkring telefonen blot taget til i styrke. En hype der bunder i en ekstremt lav pris, for en smartphone, der byder på specifikationer, der gør at telefonen uden problemer, kan konkurrere med flagskibsmodellerne, som de mere etablerede producenter har lanceret i 2014.

Det kinesiske firma, har dog heller ikke selv gjort meget, for at lægge en dæmper på den voldsomme interesse. Frem til i går har eneste mulighed for at få fat i en One telefon nemlig været via et invitationssystem, hvilket uden tvivl har været et smart marketingstrick.

OnePlus One er lanceret – alternativ Android-telefon

I går aftes, mandag den 27. oktober, havde OnePlus dog besluttet sig for at give potentielle kunder en noget bedre chance, for at erhverve sig et eksemplar, af den eftertragtede smartphone. I en enkelt time, fra klokken 16-17 dansk tid, skulle dørene nemlig slås op for pre-ordre, men det viste sig dog hurtigt, at interessen var større end selv OnePlus havde regnet med.

Køb One Plus One i eftermiddag

Omkring klokken 16:30 dansk tid, gik serverne hos OnePlus nemlig ned, hvilket ikke blot tvang de ansatte hos OnePlus til at løbe hurtigt, men det kostede samtidigt også kostbar tid, eftersom at salget kun var åbent i en enkelt time. Løsningen virkede dog til at ligge lige for, OnePlus valgte nemlig at udvide salget, fra blot at vare en enkelt time, til nu at gælde for hele tre timer, så de hungrende fans og nysgerrige sjæle, kunne slå koldt vand i blodet og købe deres nye smartphone i ro og mag.

Mere til historien

Det vides ikke helt præcist, hvor mange enheder OnePlus fik solgt, men omkring en halv time efter salgsstart, meldte OnePlus på Twitter, at de allerede havde solgt 21.567 telefoner, på trods af de tekniske problemer.

Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
OnePlus indgår samarbejde med skatelegende

BEKRÆFTET: Den danske skateboardlegende Rune Glifberg er den nye ambassadør for OnePlus.

(mere…)
OnePlus Pad test | Et godt bud på prisvenlig tablet

TEST: Prisen er skarp, covertastatur understøttes og ydelsen er god. OnePlus Pad er måske din næste Android-tablet?

(mere…)
OnePlus Pad – pris og tilgængelighed er afsløret

Så nu er ventetiden snart ovre. Den nye tablet OnePlus Pad lander i handlen snart. Du kan se prisen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram