Køb One Plus One i eftermiddag

Du har sikkert hørt en masse om telefonen One Plus One, der kun har kunne købes med særlig invitation. I dag kan du købe den uden – dog kun i en time. Se hvordan du gør.

OnePlus One (Foto: OnePlus)

OnePlus One (Foto: OnePlus)

Den hypede mobiltelefon, der skulle være en stærk konkurrent til alle de kendte topmodeller, One Plus One, har været svær at få fingre i siden lanceringen i maj. Den er nemlig solgt via et særligt “invite-system”, hvor du enten skulle kende en der kender en eller på anden måde “yde” noget for at få muligheden.

Men i dag åbner producenten op for, at alle kan forudbestille One Plus One telefonen uden en invitation. Det sker alt sammen mellem klokken 16 og 17 dansk tid, hvor det altså bliver muligt at bestille enheden på sædvanlig vis via producentens hjemmeside.

I første omgang er forsalget kun åbent en time, men One Plus oplyser at det vil blive genåbnet når den næste leverance af mobiltelefoner er klar.

Der kan komme et gigantisk pres på serverne, men for at forsøge at undgå problemer kan du skrive dig op her.

One Plus One koster 2.099 for den hvide model med 16 GB hukommelse, mens den grå variant med 64 GB hukommelse koster 2.399 kroner.

Mere til historien

Mens der altså lige nu tales om One Plus One så har firmaet bag allerede bekræftet at efterfølgeren One Plus 2 kommer i løbet af 2015.

OnePlus vil indsamle mindre data om brugerne

OnePlus stopper med at gemme telefonnumre og Wi-Fi oplysninger. De gør det også nemmere, at stoppe med at sende data til dem.

(mere…)
Android 6.0 Marshmallow på vej til OnePlus

KORT NYT: OnePlus har tidligere meldt ud, at de ville være klar med Android 6.0 Marshmallow opdateringen inden udgangen af marts, og nu er den klar i en testudgave til OnePlus 2.

(mere…)
OnePlus 2 og OnePlus X kan kortvarigt købes uden invitation

OnePlus har ligesom de fleste andre handlende gjort klar med Black Friday tilbud – og det betyder du kan købe telefonerne uden en invitation.

(mere…)
OnePlus One og OnePlus 2 får Android 6.0

KORT NYT: OnePlus oplyser, at deres flagskibsmodeller vil få Android 6.0 Marshmallow. Du kan her se hvornår opdateringen kommer.

(mere…)
OnePlus One har overgået alle forventninger

OnePlus har ramt endnu en milepæl med deres One-model. 1,5 millioner solgte eksemplarer og godt på vej til en fordobling i 2015.

(mere…)
Skilsmisse: Cyanogen gør det forbi med OnePlus

Forskellige visioner og uoverensstemmelser har fået Cyanogen og OnePlus til at afslutte samarbejdet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram