Køb One Plus One i eftermiddag

2

Du har sikkert hørt en masse om telefonen One Plus One, der kun har kunne købes med særlig invitation. I dag kan du købe den uden – dog kun i en time. Se hvordan du gør.

OnePlus One (Foto: OnePlus)
OnePlus One (Foto: OnePlus)

Den hypede mobiltelefon, der skulle være en stærk konkurrent til alle de kendte topmodeller, One Plus One, har været svær at få fingre i siden lanceringen i maj. Den er nemlig solgt via et særligt “invite-system”, hvor du enten skulle kende en der kender en eller på anden måde “yde” noget for at få muligheden.

Men i dag åbner producenten op for, at alle kan forudbestille One Plus One telefonen uden en invitation. Det sker alt sammen mellem klokken 16 og 17 dansk tid, hvor det altså bliver muligt at bestille enheden på sædvanlig vis via producentens hjemmeside.

I første omgang er forsalget kun åbent en time, men One Plus oplyser at det vil blive genåbnet når den næste leverance af mobiltelefoner er klar.

Der kan komme et gigantisk pres på serverne, men for at forsøge at undgå problemer kan du skrive dig op her.

One Plus One koster 2.099 for den hvide model med 16 GB hukommelse, mens den grå variant med 64 GB hukommelse koster 2.399 kroner.

Mere til historien

Mens der altså lige nu tales om One Plus One så har firmaet bag allerede bekræftet at efterfølgeren One Plus 2 kommer i løbet af 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer