Mobilen giver adgang til rabatter

Bevæbnet med mobilen kan der forholdsvis let opnås rabatter på varer i butikker. Halvdelen af danskerne benytter sig af muligheden for en økonomisk gevinst.

.

Godt halvdelen af danskerne tjekker priser via telefonen, inden en ny vare købes i en fysisk butik.

Vores smartphone er i den grad med os, når turen går ud i byen, for at kigge efter produkter der står øverst på ønskeseddelen.

Danskerne er et krejlerfolk, og mobilen hjælper os på vej. Det viser en ny undersøgelse som YouGov har udført for Telia.

Godt halvdelen, det vil sige 49 procent, har brugt telefonen til at undersøge om en vare, har kunnet findes billigere et andet sted f.eks. i en webshop. Tallene viser her, at mænd er mere aktive end kvinder, når det kommer til prissøgninger.

46 procent af kvinderne synes ikke afprøvning af tøj i en butik, for så derefter at købe varen billigere på nettet, er i orden. Kun 41 procent af det mandlige køn har samme moralske overvejelser.

I den yngre del af befolkning, synes det mere okay at forlade butikken, uden at købe noget, fordi varen er billigere et andet sted.

Smartphonen benyttes også til undersøgelser af hvorvidt varen er god eller dårlig. Når danskerne er ude på shopping, læser 43 procent af os tests og anmeldelser, inden varen købes. Særlig i København og på Sjælland er denne fremgangsmåde særligt udbredt.

– Danskerne køber julegaverne på nettet
Derfor køber vi ikke dagligvarer online

Mere til historien

Mange handelsdrivende er forhandlingsvillige, når det kommer til prisspørgsmålet. Min erfaring er, at hvis man har en positiv fremtoning, og på en pæn måde gør opmærksom på en prisforskel, så kan det oftest lade sig gøre, at opnå en rabat.

Læs også:
Podcast: Mindst 10 gode råd til din webshop

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Batteriet er det vigtigste i en smartphone

Tæt på halvdelen af danskerne er utilfredse med batteriets levetid i deres telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram