Julegimmick med Lumia 930

2

Web-TV: Se med da John G. blev forvandlet til en vaskeægte Julemand. Vi dokumenterede forvandlingen og børnenes glade ansigter med Lumia 930.

Julemanden
John G. som Julemand

Når et tilbud om at blive selveste Julemanden tikker ind, indfinder der sig naturligvis en hvis skepsis. Typisk er en julemandsudklædning en tynd omgang, da der er langt mellem de rigtigt flotte Santa Claus outfits.

Det endte med et besøg af den meget dygtige make-up artist Lena, der stod for den omfattende forvandling. Skægget og øjenbryn blev limet fast, en kunstig næse skabt af voks og naturligvis blev der også lagt en solbrun makeup.

Fornemmelsen af, i fuld udrustning, at skulle bestille en taxa var lidt underlig, og chaufføren så da også lidt ‘overbærerende’ ud.

I Rosengårdcentret (Odense) gik Julemanden så rundt, og delte karameller ud til glade børn. Ikke kun de mindste er glade for Julemanden. Selv hos de voksne udløste det stor begejstring.

Forvandlingen og mødet med virkeligheden blev dokumenteret med Lumia 930. Resultatet kan du se i nedenstående web-TV indslag. På den måde kan du få en anderledes oplevelse af, hvordan videokameraet er i denne smartphone.

Herunder finder du også et galleri med nogle af de fotos der blev taget med Lumia 930. Der er også en række tilsvarende billeder, taget med iPhone 6 Plus, så der er noget at sammenligne med.

Web-TV: Fra G til Santa

Galleri: Billeder taget med Lumia 930

Galleri: Billeder taget med iPhone 6 Plus

Mere til historien

Tilbage i juli udråbte jeg Lumia 930 til være den bedste smartphone med Windows Phone-systemet. Den fik fem ud af seks stjerner. Læs testen af Lumia 930. Se også web-TV indslaget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer