Julegimmick med Lumia 930

Web-TV: Se med da John G. blev forvandlet til en vaskeægte Julemand. Vi dokumenterede forvandlingen og børnenes glade ansigter med Lumia 930.

Julemanden

John G. som Julemand

Når et tilbud om at blive selveste Julemanden tikker ind, indfinder der sig naturligvis en hvis skepsis. Typisk er en julemandsudklædning en tynd omgang, da der er langt mellem de rigtigt flotte Santa Claus outfits.

Det endte med et besøg af den meget dygtige make-up artist Lena, der stod for den omfattende forvandling. Skægget og øjenbryn blev limet fast, en kunstig næse skabt af voks og naturligvis blev der også lagt en solbrun makeup.

Fornemmelsen af, i fuld udrustning, at skulle bestille en taxa var lidt underlig, og chaufføren så da også lidt 'overbærerende' ud.

I Rosengårdcentret (Odense) gik Julemanden så rundt, og delte karameller ud til glade børn. Ikke kun de mindste er glade for Julemanden. Selv hos de voksne udløste det stor begejstring.

Forvandlingen og mødet med virkeligheden blev dokumenteret med Lumia 930. Resultatet kan du se i nedenstående web-TV indslag. På den måde kan du få en anderledes oplevelse af, hvordan videokameraet er i denne smartphone.

Herunder finder du også et galleri med nogle af de fotos der blev taget med Lumia 930. Der er også en række tilsvarende billeder, taget med iPhone 6 Plus, så der er noget at sammenligne med.

Web-TV: Fra G til Santa

Galleri: Billeder taget med Lumia 930

Galleri: Billeder taget med iPhone 6 Plus

Mere til historien

Tilbage i juli udråbte jeg Lumia 930 til være den bedste smartphone med Windows Phone-systemet. Den fik fem ud af seks stjerner. Læs testen af Lumia 930. Se også web-TV indslaget.

Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Xiaomi er bedst lige nu

VIDEO: Xiaomi 12 Pro er den bedste Android-telefon netop nu. Se testen af den nye topmodel her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram