Brug Office-pakken gratis på iPad

Microsoft Office er netop udsendt i en gratis version til iPad. Android-tablets får samme mulighed i starten af 2015.

PowerPoint på iPad

PowerPoint på iPad fra Microsoft Office

Med Microsoft Office til iPad kan du i et touch-optimeret univers læse, skrive og redigere dokumenter, regneark og præsentationer.

Hidtil har det krævet et abonnement, på Office 365, for at foretage ændringer og oprette nye dokumenter, men det ændres med den nyligt udsendte opdatering.

Ved at logge ind med ens personlige Microsoft ID, det login der også benyttes på Windows 8-computere, bliver der gratis adgang til basisfunktionalitet som at redigere, formatere, indsætte billeder, formularer, diagrammer og meget andet.

Kun mere avancerede funktioner vil kræve et abonnement via Office 365. Det oplyser Microsoft på den officielle blog.

Integration med OneDrive og Dropbox

For at kunne få adgang , til dokumenterne på iPad, skal de være placeret på OneDrive, OneDrive for Business eller Dropbox.

Når et dokument gemmes, er det let at vælge den ønskede placering eller mappe. Efterfølgende kan dokumentet, regnearket eller præsentationen åbnes på en computer.

Hvis du anvender Windows 8 på PC’eren er OneDrive en del af integrationen, og filerne skal således være placeret i OneDrive-filmappen, for at gøre dem tilgængelig på andre enheder.

I slutningen af marts i år frigav Microsoft den første Office-version til iPad. I maj kunne Microsoft oplyse et downloadtal på 27 millioner. Det er nu steget til 40 millioner downloads.

Android-udgave på vej

Brugere af Android-baserede tablets kan også se frem til at få Microsoft Office, sådan som det over flere gange har været rygtet.

Microsoft oplyser, at Office-apps ventes, at være klar i begyndelsen af 2015. Kan du ikke ventes så længe kan du registrere dig, og få en Android Tablet Preview adgang.

Indtil videre kan Office-apps til Android ikke bruges på Android 5.0 Lollipop.

Mere til historien

Microsoft har senest frigive en opdateret Outlook-klient til Mac OS X. Næste år vil også Word, Excel og Powerpoint blive opdateret på Mac.

Link:
Download-link til Word på iPad

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Salget af Xbox-konsoller er i frit fald

Xbox-konsoller kan måske forsvinde helt ud af markedet. Sådan lyder meldingen fra spil-analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram