Office-pakke kommer måske til Android før Windows 8

0

Microsoft er på vej med nye udgaver af Office-pakken til Android og Windows 8. Forsinkelser kan dog betyde, at Android-versionen kommer langt tidligere end Windows 8-udgaven.

Microsoft Office findes allerede til Android, iOS og Windows, men lige nu er det kun iOS-udgaven er særligt tilpasset brug af den trykfølsomme skærm og de begrænsninger, der findes på mobile enheder. Microsoft arbejder på højtryk med at udvikle opdaterede udgaver af Office-pakken til både Android og Windows 8, men det er altså noget, der i skrivende stund ligger ude i fremtiden.

Nu erfarer Microsoft-bloggeren Mary Jo Foley fra ZDNet, at Microsoft formentlig frigiver den nye Office-pakke til Android før Windows 8-udgaven er klar. Det skyldes formentlig forsinkelser i udviklingen af Windows-udgaven. Derudover oplever man et øget fokus fra Microsofts side om at have tilstedeværelse på de platforme, hvor kunderne befinder sig – og her byder netop Android på den største kundebasis.

Office-pakken forbliver en af Microsofts helt store indtægtskilder, og det er en af grundene til, at man nu satser benhårdt på ikke at være bundet til én platform, skriver Mary Jo Foley.

Ifølge Mary Jo Foleys kilder vil Android-udgaven af Office komme på markedet inden årets udgang, mens lanceringen af Windows 8-versionen nu planlægges at ske i foråret 2014.

Mere til historien

Microsoft Office findes allerede i en touch-tilpasset udgave til iPad. Kontorpakken er allerede blevet hentet over 27 millioner gange, selvom den kun har været tilgængelig i få måneder. Der er altså en klar efterspørgsel på kontorpakker til mobile enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer