Office-pakke kommer måske til Android før Windows 8

Microsoft er på vej med nye udgaver af Office-pakken til Android og Windows 8. Forsinkelser kan dog betyde, at Android-versionen kommer langt tidligere end Windows 8-udgaven.

Microsoft Office findes allerede til Android, iOS og Windows, men lige nu er det kun iOS-udgaven er særligt tilpasset brug af den trykfølsomme skærm og de begrænsninger, der findes på mobile enheder. Microsoft arbejder på højtryk med at udvikle opdaterede udgaver af Office-pakken til både Android og Windows 8, men det er altså noget, der i skrivende stund ligger ude i fremtiden.

Nu erfarer Microsoft-bloggeren Mary Jo Foley fra ZDNet, at Microsoft formentlig frigiver den nye Office-pakke til Android før Windows 8-udgaven er klar. Det skyldes formentlig forsinkelser i udviklingen af Windows-udgaven. Derudover oplever man et øget fokus fra Microsofts side om at have tilstedeværelse på de platforme, hvor kunderne befinder sig – og her byder netop Android på den største kundebasis.

Office-pakken forbliver en af Microsofts helt store indtægtskilder, og det er en af grundene til, at man nu satser benhårdt på ikke at være bundet til én platform, skriver Mary Jo Foley.

Ifølge Mary Jo Foleys kilder vil Android-udgaven af Office komme på markedet inden årets udgang, mens lanceringen af Windows 8-versionen nu planlægges at ske i foråret 2014.

Mere til historien

Microsoft Office findes allerede i en touch-tilpasset udgave til iPad. Kontorpakken er allerede blevet hentet over 27 millioner gange, selvom den kun har været tilgængelig i få måneder. Der er altså en klar efterspørgsel på kontorpakker til mobile enheder.

Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram