Nyt Need For Speed på vej til Android og iOS

Need For Speed serien er på vej med nyt et spil til de mobile platforme, denne gang Android og iOS.

Need For Speed (NFS) går helt tilbage til 1994, altså har det hele 20 år på bagen, men det afholder ikke selskabet bag, Electronic Arts (EA), fra at annoncere endnu et spil i serien.

Need For Speed: No Limits kommer til iOS og Android

Need For Speed: No Limits kommer til iOS og Android

Denne gang er det, indtil videre, til iOS og Android at Need For Speed: No Limits, bliver lanceret til. Spillet kommer til at være det niende spil, til en mobil platform, og det syvende til iOS.

Google klar med spillekonsollen Nexus Player

Need For Speed: No Limits bliver udviklet af Firemonkeys, der tidligere har stået bag det populære racerspil Real Racing 3, som har oplevet en positiv succes på mobilplatformen.

Spillet bliver sponsoreret af energidrikken Monster, som også den verdensberømte rally kører, Ken Block bliver sponsoreret af.

Ken Block er blandt andet også kendt for de syv YouTube-hits Gymkhana, hvor seneste video er med en special-bygget Ford Mustang, som også vil være at finde i Need For Speed: No Limits.

3 glemte spil til mobilen

- "Vi er stolte og glade for at få mulighed for at blive partner med Ken Block på Need For Speed projektet," siger en EA talsmand. "Vi har været spændte på at se denne bil i aktion i Gymkhana 7”.

I nedenstående video kan I få en forsmag af hvad der er i vente.

Mere til historien

Need For Speed: No Limits har endnu ikke fået nogen frigivelsesdato, men det er dog blevet klarlagt, at spillet vil blive lanceret i 2015.

Android 13 er klar til Pixel-telefoner

Google oplyser, at de nu har startet udrulningen af Android 13 til Pixel-telefonerne. Læs mere om Android 13 her.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
Apple er klar med iOS 15.6 og iPadOS 15.6 opdatering

En ny opdatering er klar til iPhone og iPad, som bringer dem op på iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Der er også opdateringer til Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram