Nyt Need For Speed på vej til Android og iOS

0

Need For Speed serien er på vej med nyt et spil til de mobile platforme, denne gang Android og iOS.

Need For Speed (NFS) går helt tilbage til 1994, altså har det hele 20 år på bagen, men det afholder ikke selskabet bag, Electronic Arts (EA), fra at annoncere endnu et spil i serien.

Need For Speed: No Limits kommer til iOS og Android
Need For Speed: No Limits kommer til iOS og Android

Denne gang er det, indtil videre, til iOS og Android at Need For Speed: No Limits, bliver lanceret til. Spillet kommer til at være det niende spil, til en mobil platform, og det syvende til iOS.

– Google klar med spillekonsollen Nexus Player

Need For Speed: No Limits bliver udviklet af Firemonkeys, der tidligere har stået bag det populære racerspil Real Racing 3, som har oplevet en positiv succes på mobilplatformen.

Spillet bliver sponsoreret af energidrikken Monster, som også den verdensberømte rally kører, Ken Block bliver sponsoreret af.

Ken Block er blandt andet også kendt for de syv YouTube-hits Gymkhana, hvor seneste video er med en special-bygget Ford Mustang, som også vil være at finde i Need For Speed: No Limits.

– 3 glemte spil til mobilen

“Vi er stolte og glade for at få mulighed for at blive partner med Ken Block på Need For Speed projektet,” siger en EA talsmand. “Vi har været spændte på at se denne bil i aktion i Gymkhana 7”.

I nedenstående video kan I få en forsmag af hvad der er i vente.

Mere til historien

Need For Speed: No Limits har endnu ikke fået nogen frigivelsesdato, men det er dog blevet klarlagt, at spillet vil blive lanceret i 2015.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer