Nokia på vej med nyt – hvad mon det er?

11

Nokia er på vej til at genoplive sit brand med en ny produkttype, og det ligner hverken en smartphone eller tablet.

Nokia som vi forbrugere kender det, eksisterer ikke længere. Efter salget af deres mobil-division til Microsoft tidligere på året, er selskabet bundet af en licensaftale med Microsoft, der betyder at de har retten til de tre produkt-brands, Lumia, Asha samt X-serien på smartphones frem til og med 2015, på featurephones dog helt op til 10 år.

Nokia Tweet
Nokia Tweet teaser for et nyt produkt.

Det betyder ikke, at Nokia ikke har mulighed for at bruge deres brand på andre produktkategorier, eller med anden software. Hvilket netop er hvad selskabet har tænkt sig at løfte sløret for i dag, et nyt produkt, der måske hverken er en smartphone eller tablet med Windows system.

– Så er det endeligt farvel til Nokia

Med teksten ”We’re up to something”, samt et billede af en meget kvadratisk sort boks, med det velkendte Nokia logo indgraveret, baner selskabet vejen for et nyt produkt, umiddelbart ikke tidligere set med deres navn på.

Offentliggørelsen af produktet vil ifølge et tweet fra selskabets officielle profil, komme i dag under Slush-eventen, der afholdes i disse dage i Helsinki, Finland.

– Microsoft udfaser Nokia-navnet

Gætterierne er allerede mange. Mens nogle mener der er tale om en TV-boks af en art, er gættes der også på at det er et PC-lignende produkt.

Kom med dit gæt i kommentarfeltet, samt hold dig opdateret her på siden i løbet af dagen, hvor vi vil bringe seneste nyt fra produktlanceringen.

– Så er det endeligt farvel til Nokia

Mere til historien.

Licensaftalen mellem Microsoft og Nokia har kostet førstnævnte svimlende syv milliarder dollars. Nokia spås dog at vende tilbage på smartphone markedet, når selskabet igen får retten til at bruge Nokia brandet i mobil-produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer