LG G3 i Norden får Android 5.0 til december

13

Bekræftet: Android 5.0 Lollipop til LG G3 er klar til det nordiske marked i december. Det bekræfter LG.

LG G3
LG G3 bliver i december opdateret til Android 5.0 Lollipop. Det har LG bekræftet (Foto: MereMobil.dk)

LG er helt i front, når det kommer til udviklingen af en Android 5.0 Lollipop udgave til topmodellen LG G3. I juni testede jeg LG G3 med Android 4.4.2, så inden for en periode på godt seks måneder, bliver årets LG-topprodukt nærmest helt fornyet.

Tidspunktet for Android 5.0 til LG G3 er nu bekræftet af LG, der oplyser, at de nordiske mobilkunder skal forvente at modtage den nye store Android-version i løbet af december.

Vi har tidligere skrevet, at Polen bliver det første land, hvor Lollipop rulles ud.

Web-TV: Se testen af LG G3

I slutningen af oktober udtalte LG til MereMobil.dk, at LG G3 skulle blive opdateret i fjerde kvartal 2014, men det er nu konkretiseret yderligere. I samme omgang bekræftede LG også, at LG G2 bliver opdateret. Timingen omkring denne telefon er dog endnu ikke på plads.

LG vil, som de siger, ”snart”, udsende et skema med opdateringsplanerne for de andre modeller, så ejere af disse kan få klarhed over, hvornår og om deres telefon bliver opdateret.

I forhold til tidligere Android-versioner har Android 5.0 et nyt designsprog, som allerede er begyndt at gøre sit indtog i nogle af Googles applikationer. Senest er Gmail 5.0 app til Android blevet udsendt i en version med det nye design. Der er også en ny kalenderapplikation på vej fra Google.

Notifikationerne har på Android 5.0 fået nyt layout og andre farver.

Det spændende bliver nu hvor meget LG har ændret på Googles oprindelige design i Android 5.0 Lollipop. Som så mange andre producenter trækker også LG deres eget design ned over Android.

Mere til historien

I september annoncerede LG produkt LG G3 S som er en midrange-udgave af LG G3. Hvordan Android-planerne er for dette produkt, er endnu ikke offentliggjort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer