Telia og Telenor klar med 3G i metroen

0

Teleselskaberne Telenor og Telia åbner nu for 3G i metroen, hvilket længe har været et stort ønske blandt selskabernes kunder, som benytter den københavnske metro.

Telia og Telenor er klar med 3G i metroen
Metroen i København (Foto: Metroselskabet/Peter Sørensen)

UPDATE: Læs artiklen ‘Nu er der 3G i metroen‘ for de seneste informationer om sagen

Telenor og Telia er fra i morgen, onsdag den 8. oktober 2014, klar med 3G-dækning i den københavnske metro. Indtil nu er det kun kunder hos 3, som har haft 3G-dækning på ture med metroen, men nu får Telia og Telenors kunder altså også mulighed for at komme online, mens toget kører.

Se hvor godt Telenor og Telias netværk dækker

– ”Vi har mange kunder, der bruger metroen for at komme på arbejde eller benytter alle Københavns muligheder for shopping og kulturbegivenheder. Derfor er vi rigtigt glade for, at vi nu kan åbne for 3G i metroen. 3G-forbindelsen giver gode datahastigheder på smartphones og tablet pc’er,” siger Telenors netværksdirektør Richard Stigaard.

Der er desuden mulighed for samtaler i HD-voice kvalitet. Det kræver dog begge brugere er på netværket og har enheder, som understøtter HD-voice.

Telenor klar med HD-voice

3G-dækningen er på hele metro-linjen inklusive de 22 nuværende metrostationer og de 17 nye stationer i den kommende Cityring vil ligeledes blive dækket med 3G.

TDC har også 3G-dækningen i metroen.

Mere til historien

Telenor oplyser i en pressemeddelelse, at de i 2014 laver cirka 500 dækningsforbedringer rundt i landet og har i alt 4.150 mobilmaster i Danmark (i fællesskab med Telia), hvilket er 20 procent mere end det selskab, som har næstflest.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer