WhatsApp runder 600 millioner brugere

0

WhatsApp er en af de absolut mest populære beskedapplikationer netop nu og successen fortsætter med mere end 600 millioner aktive brugere.

WhatsApp runder 600 millioner aktive brugere
WhatsApp runder 600 millioner aktive brugere

I februar måned købte Facebook beskedapplikationen WhatsApp for hvad der svarer til omkring 86 milliarder danske kroner.

Derfor har Facebook købt WhatsApp

Dengang havde WhatsApp omkring 450 millioner brugere om måneden, men senest har Jan Koum CEO og grundlægger af WhatsApp oplyst på Twitter, at de nu har rundet mere end 600 millioner aktive brugere. Skriver TheNextWeb.com.

Det er ikke antallet af registrerede brugere, men af brugere der bruger applikationen aktivt til at være i forbindelse med deres venner og familie. Det skriver TechnologyTell.com.

Sådan bliver fremtiden for WhatsApp og Facebook

Hvor mange flere brugere WhatsApp kan lokke til er endnu uvist.

Mere til historien

Applikationen rundede milepælen med 500 millioner aktive brugere tilbage i april måned i år. Af de mange forskellige instant messaging-applikationer, der er på markedet, så er WhatsApp mere populær end konkurrenterne. WeChat applikationen ligger dog nærmest med 438 millioner aktive brugere, Tango har 70 millioner aktive brugere og Viber har omkring 100 millioner aktive brugere.

Læs også:
Facebooks køb af WhatsApp kan ramme telebranchen

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer