Vi køber flere dagligvarer på nettet

0

Dagligvarehandlen på nettet er stigende, men udgør fortsat en meget lille del af netomsætningen.

dagligvarer på nettet
I august 2011 var Super Best de første til at lancere en app til køb af dagligvarer.

Den danske e-handel er stadig en branche i udvikling og selvom dagligvarehandlen stadig udgør en lille andel af det samlede netsalg er dagligvarer en stigende kategori.

Dansk e-handelsanalyse for august 2014 viser at ”Dagligvarer, mad og drikke” udgjorde 7 procent af nethandlen, hvilket er det højeste niveau nogensinde.

Udover dagligvarer indeholder kategorien også pizza, vin, spiritus, delikatesser og madvarer på abonnement. Dagligvarerne udgør 35 procent af dette forbrugsområde.

Derfor falder omsætningen på din webshop

Dagligvarehandlen har i flere år ligget på 2-4 procent af den samlede nethandel, så syv procent er da en fremgang, som er til at få øje på.

Potentialet for dagligvarer er stort. Vi køber varer for omkring 100 milliarder kroner om året inden for denne kategori, og et skøn fra FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel viser, at salget på nettet lige nu kun udgør omkring 2 milliarder kroner i år.

Generelt viser alle tendenser, at e-handlen ikke længere kun foregår foran den traditionelle computer. I højere og højere grad handler vi direkte fra smartphonen.

Podcast: Mindst 10 gode råd til din webshop

Mere til historien

Post Danmark bringer mange af netpakkerne ud til forbrugerne, og her oplever man en stigende efterspørgsel på distribution af dagligvarer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer