Podcast #13: Den danske e-handel går mobil

0

De mobile platforme benyttes i stigende grad til internethandel, og mange netbutikker forbedre de mobile løsninger. Vi tager pulsen på e-handel i Danmark.

Ehandel
E-handel har godt fat i danskerne.

Den 10. april 1999 fik vi for første gang adgang til at bruge Dankortet på internettet, som betalingsmiddel. Det var en buket blomster fra Interflora, til daværende erhvervsminister Pia Gellerup, som var den første e-handel, der officielt blev udført i Danmark.

I vores nyeste podcast kan du møde Henrik Theil, der er kommunikationschef i Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), som har til formål, at skaffe bedre vilkår for e-handel i Danmark, samt uddele viden om de nyeste trends inden for området samt skabe netværk for netbutikkerne.

Danmark er på top 10 i verden blandt de mest aktive i e-handel, men hvem er forbrugerne? Er det de unge, gamle eller dem midt i mellem – og hvad køber vi egentlig af varer på nettet?

Kan man nøjes med at have en fysisk butik, eller er det nødvendigt også at tilbyde varerne på nettet?

Alt dette kan du få svar på i Teknologimagasinet MereMobil, der også ser på hvilke områder af e-handelen, der stadigvæk hænger i bremsen.

Du kan også høre hvilken betydning, som computer, tablet og smartphone, har haft for den elektroniske handel.

Lyt: Podcasten ”E-handel i Danmark bliver mobil”.

Dette program er den første episode om e-handel i en serie på to. Den næste kommer med lavpraktiske gode råd til, hvordan man enten starter en netbutik, eller gør den eksisterende bedre.

– Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Afspiller og link til download finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast, via TuneIn Radio eller finde os på YouTube.

Bemærk: Lyt også til podcast 14 der er fyldt med praktiske råd til, hvordan din webshop bliver bedre.

 

TilrettelæggelseJohn G. Pedersen
ProducerMike Forde

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer