Podcast #13: Den danske e-handel går mobil

De mobile platforme benyttes i stigende grad til internethandel, og mange netbutikker forbedre de mobile løsninger. Vi tager pulsen på e-handel i Danmark.

Den 10. april 1999 fik vi for første gang adgang til at bruge Dankortet på internettet, som betalingsmiddel. Det var en buket blomster fra Interflora, til daværende erhvervsminister Pia Gellerup, som var den første e-handel, der officielt blev udført i Danmark.

I vores nyeste podcast kan du møde Henrik Theil, der er kommunikationschef i Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), som har til formål, at skaffe bedre vilkår for e-handel i Danmark, samt uddele viden om de nyeste trends inden for området samt skabe netværk for netbutikkerne.

Danmark er på top 10 i verden blandt de mest aktive i e-handel, men hvem er forbrugerne? Er det de unge, gamle eller dem midt i mellem - og hvad køber vi egentlig af varer på nettet?

Kan man nøjes med at have en fysisk butik, eller er det nødvendigt også at tilbyde varerne på nettet?

Alt dette kan du få svar på i Teknologimagasinet MereMobil, der også ser på hvilke områder af e-handelen, der stadigvæk hænger i bremsen.

Du kan også høre hvilken betydning, som computer, tablet og smartphone, har haft for den elektroniske handel.

Lyt: Podcasten ”E-handel i Danmark bliver mobil”.

Dette program er den første episode om e-handel i en serie på to. Den næste kommer med lavpraktiske gode råd til, hvordan man enten starter en netbutik, eller gør den eksisterende bedre.

Sådan lytter du til podcasten fra MereMobil.dk

Afspiller og link til download finder du i toppen af denne artikel. Du kan også hente Meremobil i iTunes Podcast, via TuneIn Radio eller finde os på YouTube.

Bemærk: Lyt også til podcast 14 der er fyldt med praktiske råd til, hvordan din webshop bliver bedre.

TilrettelæggelseJohn G. Pedersen
ProducerMike Forde

Dansk e-handel oplever tilbagefald for første gang

Danskerne vogter over deres penge netop nu. I takt med alt stiger, så bruger danskerne færre penge, hvilket ses på e-handelen.

(mere…)
Flest onlineshopper fra mobilen

Det er ikke en overraskende nyhed, men maj 2022 blev første måned, hvor flest shoppede online via mobilen.

(mere…)
Her er den bedste danske webshop

Vinderne er nu fundet i Årets E-handler, hvor der har været kapløb mellem nogle af Danmarks største webshops og mindre nichebutikker. Se vinderne her.

(mere…)
De yngre vil gerne spores og få tilbud

De yngre netbrugere vil gerne bytte deres adfærd på nettet, hvis de får bedre tilbud fra virksomheder.

(mere…)
Dansk e-handel fuld af optimisme trods nedgang

I starten af året var optimismen tror, men nu er der lidt tilbageholdenhed i forhold til e-handel. Branchen tror dog på en lys fremtid.

(mere…)
Dansk app-bank melder krig mod MobilePay

Lunar vil gøre det lettere for kunderne at handle på nettet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram