Uvisheden fortsætter om navnet på Android L

Google Nexus-teamet har uploadet et billede på deres Instagram-konto, som vidner om Android L måske får navnet Lollipop.

Android Lollipop? GoogleNexus-team teaser på Instagram

Android Lollipop? GoogleNexus-team teaser på Instagram

Tidligere i September måned skrev vi, at rygterne og spekulationerne om hvad det endelige navn på Android L bliver er mange – og seneste rygte lød på Lion.

Android 5.0 ”Lion” lækket på kommende Nexus-enhed

Men det nye billede tyder på, at det endelige navn måske bliver Android 5 Lollipop. I hvert fald hvis det uploadede billede på deres Instagram-konto har noget på sig.

Med til teksten har Google Nexus-teamet skrevet “Forvent nogle #Android godter snart!”. Hvilket forventes skulle tease om den kommende Android-version.

Den næste Google Nexus enhed forventes, at blive offentliggjort i næste måned, hvor Google normalt også præsenterer den seneste Android-version. Og Android L har jo været fremvist for offentligheden tidligere.

Danmarkspremiere: Vi har prøvet Android L

MereMobil.dk holder dig opdateret om nyt om den næste store Android-opdatering.

Mere til historien

Ifølge seneste opgørelse fra Google, så er det nu næsten hver fjerde aktive Android-enhed, som har installeret Android 4.4 KitKat.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.