Sådan overlader du trygt din Lumia-telefon til børnene

1

TIP: Med et simpelt trick, kan du nu trygt låne din lumia-telefon ud til børnene i hjemmet.

Sådan ser børnehjørnet ud i funktion
Sådan ser børnehjørnet ud i funktion

Når ungerne skriger højest og bølgerne går højt, så kan det være et effektivt middel at låne sin telefon ud til dem og sætte dem i gang med et spil, men hvis man låner telefonen ud til lidt for nysgerrige sjæle, så kan man hurtigt risikere at de får fat i information, billeder eller sms’er, som man egentligt helst ville havde holdt hemmelige, men med en smart funktion på Nokias Lumia telefoner, kan du nu sikre dig mod at dit private indhold havner i de forkerte hænder. Her vil vi vise dig hvordan du gør, i 3 simple trin.

1. Først og fremmest, skal du åbne telefonens indstillinger og vælge punktet “børnehjørnet”.

2. Det næste trin, er at slå børnehjørnet funktionen til. Dette gør du ved trykke på kontakten, som du finder i højre side af skærmen.

Her er børnehjørnet funktionen slået til
Her er børnehjørnet funktionen slået til

3. Når du har slået børnehjørnet funktionen til, så er der nu blot tilbage at vælge, hvilke spil, musik, videoer og applikationer du vil give dit barn adgang til. Når du har valgt, hvilke dele af telefonens software, der skal være tilgængelig for barnet, skal du trykke på “start børnehjørnet”. Herefter vil telefonen åbne op for børnehjørnet funktionen og du kan nu trygt lade dine børn bruge din telefon

Her vælges hvilke spil, der skal være adgang til
Her vælges hvilke spil, der skal være adgang til

Efter at du har fulgt ovenstående guide, så kan du til enhver tid, gå ud af børnehjørnet, ved at slukke for skærmen. Når skærmen tændes igen, vil du blive præsenteret for din normale låseskærm og med et enkelt stryg til venstre på skærmen, er du inde i børnehjørnet igen.

LÆS OGSÅ: Sådan tænder du Lumia 930 med dobbelttryk

Mere til historien

Børnehjørnet blev første gang introduceret, på Nokias Lumia 920 i 2013 og er derfor i dag ikke kun tilgængelig på topmodeller, som Lumia 930, men også de lidt ældre modeller.

Læs også:

Lumia 930 – derfor er den bedst på Windows Phone 

Tidligere artikelDe billigste iPhone 6 priser
Næste artikeliPhone 6 får tæsk på YouTube
Johan er IT-journalistHan har efterhånden en del år bag sig, som skribent indenfor teknologiverdenen, med særligt fokus på smartphones, hvor han har skrevet for forskellige dedikerede nichesites.Johan har en finger på pulsen, med alt der relaterer sig til smartphones, og har en almen interesse for IT qua sin uddannelse som IT-supporter.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer