Sådan tænder du Lumia 930 med dobbelttryk

TIP: Muligheden for at tænde skærmen ved blot at trykke to gange på telefonens skærm, er efterhånden ved at indfinde sig på de forskellige topmodeller. Lumia 930 er ingen undtagelse. Læs her hvordan du gør.

Nokia Lumia 930, er den seneste og også sidste smartphone fra den finske producent og ligesom de fleste andre af deres modeller, så er Lumia 930 blevet varmt modtaget af anmelderne  – også her på Meremobil.dk, har den fået gode kommentarer med på vejen.

Lumia 930 stor test – Nokia slutter på toppen

Ved første øjekast, kan det dog se ud til, at den mangler en populær funktion, som kunne være med til at gøre Nokias sidste flagskib endnu mere uforglemmelig, nemlig funktionen der gør det muligt at vække telefonen ved blot at trykke på skærmen to gange, hurtigt efter hinanden, når den ligger i dvale.

Men funktionen findes rent faktisk på Lumia 930, man skal dog bare lede godt efter den. Derfor vil vi her guide dig til hvordan du slår funktionen til med tre enkle skridt.

Sådan gør du

1. Første skridt, er at gå ind i telefonens indstillinger. Dette kan gøres ved at trække ned i notifikationspanelet og trykke på det lilleværktøjshjul, der er placeret i øverste højre hjørne.wp_ss_20140903_0001

2. I indstillingsmenuen, skal du finde punktet “tryk”.

Find menupunktet "tryk"

Find menupunktet “tryk”

3. Det sidste punkt, når du har fundet vej ind i menuen “tryk”, er at slå “vækning” til. Det er denne indstilling, der skal ændres for at låse op for dobbelttryk funktionen.

Slå "vækning" til

Slå “vækning” til

Når du har fulgt de tre ovenstående trin, så vil det fremover være muligt at tænde for telefonen, ved blot at trykke to gange på skærmen, når den ligger i dvale.

Web-TV: Se testen af Lumia 930

Mere til historien

Dobbelttryk funktionen, der giver let mulighed for at tænde for skærmen, blev introduceret sidste år på Nokia Lumia 1020, der var Nokias flagskibsmodel i 2013.

Holder din elbil stille i længere tid? Det skal du vide

TIP: Her får du en række gode råd, hvis du planlægger, at din elbil skal holde stille i en længere periode.

(mere…)
Hvad koster det når mobilopladeren sidder i stikkontakten uden at oplade?
(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Derfor behøver du ikke et større batteri i din telefon

BAGGRUND: Løsningen på dine batteriproblemer er ikke nødvendigvis et større batteri.

(mere…)
Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram