Tip: Følg de danske hold i Europa League fra mobilen

0

Selvom hverken FCK eller Aab kvalificerede sig til dette års Champions League, så står den stadig på masser af europæisk fodbold henover efteråret i Europa League. Vi har samlet 3 applikationer, der gør det muligt at følge holdene direkte fra telefonen.

Ingen danske hold havde heldet med sig, da kampene om deltagelse i dette års Champions League skulle spilles, men det betyder dog heldigvis ikke, at der ikke er danske hold med i europæisk fodbold i efteråret. Både FCK og Aab’s præstationer, var tilstrækkelige til at sikre deltagelse i Europa League.

Desværre bliver kampene vist på betalingskanaler, så med mindre at du har en af de større TV-pakker, så kan du ikke følge de danske holds jagt på succes i Europa, men bare rolig, der findes nemlig en række applikationer, som kan gøre det muligt, at følge Europa League på tæt hold, selvom du må gå glip af at følge dem i fjernsynet, vi bringer dig her de tre bedste.

Følg dine favorithold med Forza Football
Følg dine favorithold med Forza Football

1. Forza Football

Forza Football er den første applikation vi vil anbefale. Forza Football er tidligere kendt under navnet Live Score Addicts, men gennemgik en større modernisering i vinters, hvilket inkluderede et nyt navn samt en større grafisk overhaling.

Med Forza Football, er det muligt at følge dine favorithold, samt at se resultater, holdopstillinger og statistisk for de forskellige kampe og hold. Forza Football kan også indstilles til automatisk at komme med underretninger, når dit ynglingsholds kamp er startet, når der scores og når kampen er fløjtet af.

Forza Football er gratis at downloade og fås til alle de tre store platforme, iOS, Android og Windows Phone.

2. UEFA.com

En applikation, der også er værd at anbefale i denne sammenhæng, er den officielle applikation fra UEFA.

UEFA er det Europæiske fodboldforbund og står dermed bag både Champions League og Europa League, samt en række andre fodboldturneringer.

Oversigt over Europa League kampe med UEFA applikation
Oversigt over Europa League kampe med UEFA applikation

Med UEFA.com applikationen ved hånden, kan du få vist resultater for samtlige kampe i Europa League, se billeder, højdepunkter og et detaljeret overblik, over de deltagende klubber ved Europa League. Udover Europa League, giver UEFA.com applikationen også mulighed for at følge andre af deres turneringer, alle på samme fordelagtige måde.

UEFA.com fås kan downloades gratis i både Apples App Store og Google Play Store .

3. TuneIn Radio

Den sidste applikation vi har taget med på listen, ligger måske ikke lige til højrebenet, men når man ikke kan følge en fodbold kamp i live-billeder, er det heldigt at man kan følge den i lyd. En række radiostationer vælger nemlig at transmittere direkte fra de store fodboldkampe. Herhjemme er det hovedsageligt DR’s P3 der gør sig gældende, men der findes også en del radiostationer på internationalt plan, der følger kampene tæt og her er TuneIn Radio applikationen et nyttigt program at have installeret på sin telefon.

TuneIn applikationen giver dig mulighed for at opdage nye radiostationer via den indbyggede “Explore” funktion, hvor du kan finde kanaler efter kategori. På den måde, er det muligt at få en anden og måske lidt mere interessant vinkel på de internationale kampe end den de danske radiostationer bringer.

Explore funktion i TuneIn Radio
Explore funktion i TuneIn Radio

TuneIn Radio kan downloades gratis til iOS, Android og Windows Phone.

Med de tre ovenstående applikationer, håber vi at du kan holde dig opdateret på de danske holds gøren og laden og en fordel ved alle applikationerne, er at de kan være til gavn til andre kampe og turneringer end Europa League.

Mere til historien

De første kampe i dette års Europa League bliver spillet torsdag d. 18. september, hvor FCK tager i mod finske HJK Helsinki på hjemmebane, mens Aab gæster Rumænien og Steaua Bukarest.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer