Sony forudser stort tab

På trods af populære smartphones som Xperia Z2 og Z1 Compact, samt den populære spillekonsol, Playstation 4, så forventer Sony, at de vil tabe stort på 2014.

Sonys seneste flagskibsmodel, Xperia Z3

Sonys seneste flagskibsmodel, Xperia Z3

Sony har henover de seneste år, oplevet en stigende interesse, for deres produkter, som især deres Playstation produkter, samt deres smartphones, der blandt andet tæller populære modeller som Xperia Z2 og senest Xperia Z3, kan tage æren for.

 – TEST: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen

Men selvom der er mange kunder til deres produkter, så forventer Sony, for 6. år i træk, et stort tab, det oplyser det japanske teknologiselskab i en finansiel prognose.

I den finansielle prognose, som Sony har fremlagt, fremgår det at de forventer et tab på 230 milliarder Yen, hvilket omregnet til danske kroner, svarer til cirka 12 milliarder. Det forventede store tab, skyldes i høj grad en nedskrivning, af værdien, af deres mobilafdeling på omkring 9,6 milliarder danske kroner.

TEST: Sony Xperia Z3 Compact – topmodel i mini-format

I prognosen, forklarer Sony at det store tab skal ses i lyset af et stærkt konkurrencedygtigt mobilmarked. Sony forventer at forbedre den økonomiske situation, indenfor deres mobilafdeling, ved at satse på bestemte geografiske områder, premium produkter, samt ved at reducere antallet af såkaldte mid-range telefoner.

Mere til historien

Sony kan dog også notere sig positive tendenser, således meldte de fornyligt ud, at de i det seneste kvartal har haft en profit på 25,7 milliarder Yen, eller cirka 1,5 milliarder danske kroner.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Nye rygter om kommende PS5 Pro

Der har længe floreret rygter om, at Sony ville komme med en PlayStation 5 Pro model. Disse rygter får nu nyt liv.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram