Sony forudser stort tab

0

På trods af populære smartphones som Xperia Z2 og Z1 Compact, samt den populære spillekonsol, Playstation 4, så forventer Sony, at de vil tabe stort på 2014.

Sonys seneste flagskibsmodel, Xperia Z3
Sonys seneste flagskibsmodel, Xperia Z3

Sony har henover de seneste år, oplevet en stigende interesse, for deres produkter, som især deres Playstation produkter, samt deres smartphones, der blandt andet tæller populære modeller som Xperia Z2 og senest Xperia Z3, kan tage æren for.

 – TEST: Sony Xperia Z3 – nu rammer Sony toppen

Men selvom der er mange kunder til deres produkter, så forventer Sony, for 6. år i træk, et stort tab, det oplyser det japanske teknologiselskab i en finansiel prognose.

I den finansielle prognose, som Sony har fremlagt, fremgår det at de forventer et tab på 230 milliarder Yen, hvilket omregnet til danske kroner, svarer til cirka 12 milliarder. Det forventede store tab, skyldes i høj grad en nedskrivning, af værdien, af deres mobilafdeling på omkring 9,6 milliarder danske kroner.

TEST: Sony Xperia Z3 Compact – topmodel i mini-format

I prognosen, forklarer Sony at det store tab skal ses i lyset af et stærkt konkurrencedygtigt mobilmarked. Sony forventer at forbedre den økonomiske situation, indenfor deres mobilafdeling, ved at satse på bestemte geografiske områder, premium produkter, samt ved at reducere antallet af såkaldte mid-range telefoner.

Mere til historien

Sony kan dog også notere sig positive tendenser, således meldte de fornyligt ud, at de i det seneste kvartal har haft en profit på 25,7 milliarder Yen, eller cirka 1,5 milliarder danske kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer