Her kan du købe iPhone 6 fra midnat – iPhone-salgsstart i Danmark

5

Når klokken runder midnat i aften, så går den officielle danske salgsstart for iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Vil du være en af de første til at erhverve en af de nye iPhones så se her, hvor den kan købes fra midnat.

Apple iPhone 6 i space grey (Foto: Apple)
Apple iPhone 6 i space grey (Foto: Apple)

Selvom man allerede fra i fredags (fredag den 19. september red.) kunne forudbestille sit eksemplar af iPhone 6, så holder de fleste af teleselskaberne vanen tro også midnatsåbent natten mellem den 25. og 26. september 2014.

 – Bekræftet: Dansk iPhone 6-salgsstart 26. september

Så selvom der er udsolgt af forudbestillinger, så frygt ej. Teleselskaberne har nemlig nogle enheder i en anden pujle, og disse sælges fra klokken 00.01 hos flere af teleselskaberne.

 – Forsalg af iPhone 6 lagde websites ned

Telia, Telenor og 3 holder alle åbent i nogle af deres butikker rundt i landet – se hvilke herunder.

Telia:

Telia har i år valgt, at holde midnats åbent i seks af deres butikker. Disse er i Aalborg (Bispensgade), Aarhus (Ryesgade), Odense (Vestergade), Strøget (Amagertorv), Lyngby Storcenter og Rødovre Centeret.

Derudover inviterer de på morgenmad i ALLE deres butikker fredag den 26. september klokken 7.30, hvor det vil være muligt at købe iPhones.

iphone6-kø-allan
Allan er den første der står i køen hos Telia for at købe en iPhone 6. Han har stået der siden kl 3 i nat (Foto: Telia)

3:

Teleselskabet 3 har valgt, at holde åben i så godt som alle selskabets butikker til midnat

3 har også et tæt samarbejde med Fona og derfor vil Fona på Strøget i København, Fona i Søndergade i Århus og Fona i Vestergade i Odense også holde midnatsåbent.

3’s butikker i Aalborg Storcenter og Kvickly Slagelse holder ikke åbent natten mellem den 25. og 26. september 2014.

Telenor:

Også Telenor er klar med midnatsåbent i udvalgte butikker. Det bliver derfor muligt, at erhverve sig en af de nye iPhones i fem Telenor-butikker rundt i landet. De udvalgte butikker er i Købmagergade (København), Centrum (Rødovre), Kongensgade (Odense), Bruuns Galleri (Århus) og Bispensgade (Aalborg).

TDC:

TDC har valgt ikke, at holde midnatsåbent i deres butikker i år.

Læs også: iPhone 6 slår salgsrekord

Andre forhandlere:

Forhandlerne Elgiganten og Humac holder ikke midnatsåbent. Elgiganten holder nemlig åbent fra fredag den 26. september klokken 10, hvor de starter salget af iPhone 6 i deres butikker.

Humac-kæden har solgt over alle forventninger i pre-sale, og derfor har de ikke haft enheder nok til, at de synes det giver mening med midnatsåbent. Humac oplyser desuden, at også de har iPhone 6 med 64 GB hukommelse i farven Space Grey, som favoritten indtil videre.

 – Den mest populære iPhone 6-model

– “Humac åbner butikkerne til normal tid fredag d. 26 september og her vil de første kunder, som allerede har forudbestilt iPhone 6 og 6 Plus kunne få deres telefon i løbet af fredagen. Disse kunder vil blive kontaktet direkte fra butikken når deres iPhone er kommet på lager og klar til udlevering. Ligeledes vil kunder som har valgt levering via post på webshoppen får tilsendt og kunder som har bestilt via Humac’s Erhvervafd. vil også blive kontaktet direkte. Humac skal understrege at de første leveringer er stærkt begrænset og at der derfor må påregnes ventetid på levering af de forudbestilte iPhones. Der vil ikke være iPhone 6 og 6 Plus til frit salg i Humac’s butikken fra leveringsdagen. Først i løbet af de næste dage vil der kommer leverancer som kan dække forudbestillingerne og derpå blive muligt at købe i frit salg i Butikkerne. Humac optager forsat forudbestillinger på både iPhone 6 og 6 plus på webshop og i butikkerne. Så vil man være sikker, så er det en god ide at forudbestille og derved komme i køen til de nye iphone 6 og 6 Plus,” er meldingen fra Michael Bech, direktør i Humac-kæden.

Der er derfor rig lejlighed til, at sikre sig et eksemplar af en af de nye iPhone-modeller enten i nat eller i morgen hos en af de mange forhandlere.

Mere til historien

Det er første gang, at det har været muligt at forudbestille iPhones før den officielle salgsstart i Danmark. Ellers har salget åbnet til midnat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer