FIFA 15 Ultimate Team er nu på Windows Store

Hvis du er fan af det populære fodboldspil FIFA, så er der nu godt nyt. En ny udgivelse ligger nemlig klar til download i Windows Store.

FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15 Ultimate Team

EA udgiver hvert år en ny version, af deres fodboldspil FIFA og i år er ingen undtagelse. Således kommer seneste version af spillet, på gaden på torsdag d. 25-09-2014 og får titlen FIFA 15.

Henover de seneste år, har en udgivelse af et nyt FIFA, dog ikke blot været godt nyt for ejere af computere, Xbox og PlayStation, men også for ejere af Android og iOS enheder, hvor en mobiludgave af det seneste FIFA har fundet vej til de respektive applikationsbutikker. I år er der også godt nyt til Windows Phone ejere, for allerede nu, ligger FIFA 15 Ultimate Team, klar til download i Windows Phone applikationsbutikken, Windows Phone Store, det skriver teknologimediet wpcentral.com.

 – FIFA Ultimate Team runder 5 år

Med FIFA 15 Ultimate Team, skal du ikke forvente en fuld udgave af FIFA 15 til din Windows Phone, men snarere en smagsprøve på hvad du kan forvente af mobiludgaven af FIFA 15, når det rammer de virtuelle hylder.

FIFA’s Ultimate Team, er nemlig en integreret funktion i det komplette FIFA spil, som giver dig mulighed for at sammensætte dit eget hold af spillere og prøve kræfter mod hold fra den virkelige verden, eksempelvis Manchester City eller Real Madrid.

FIFA 15 Ultimate Team understøtter også Xbox funktionaliteter, på Windows Phone, så du løbende kan opnå og låse op for forskellige milepæle.

Fodboldspillet FIFA, er blot et blandt en række sportsspil fra EA, der blandt andet også tæller NHL, som tager sit udgangspunkt i den amerikanske ishockeyliga af samme navn.

 – EA SPORTS HAR SENDT NHL på gaden

Hvis du selv ønsker at give FIFA 15 Ultimate Team til Windows Phone en test, så kan du downloade spillet her.

Sidste års udgave af FIFA, FIFA 14, kan også downloades på Windows Phone Store og hvis du hellere vil have fat i en fuld udgave, af FIFA spillet, så kan du finde FIFA 14 her.

Mere til historien

FIFA 15 Ultimate Team, er ikke blot tilgængelig til ejere af Windows Phone enheder, men også til Android. Vi har endnu ikke haft held med at finde FIFA 15 Ultimate Team til iOS enheder, men vi forventer at spillet vil dukke op i enten en selvstændig applikation, eller som en opdatering, indenfor den nærmeste fremtid.

Til september kommer EA Sports FC 24 – det nye ”FIFA 24”

I mange år har verdens mest populære fodboldspil været FIFA. Nu hedder EA Sports FC 24. Se detaljer om det nye spil her.

(mere…)
Spændende nyt om det nye ”FIFA”-spil

FIFA-fodboldspillet hedder fremover EA Sports FC, men der er flere nyheder for fodboldfans end blot navnet.

(mere…)
FIFA 23 kan bestilles – mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
FIFA+ er himlen for fodboldfans

Så er der godt nyt til alle fodboldfans. FIFA har åbnet streamingtjenesten FIFA+ med store ambitioner. FIFA+ er gratis.

(mere…)
FIFA 2023 kan blive det sidste 

EA Sports og FIFA har i årtier haft et samarbejde, men måske er det snart slut. FIFA 2023 kan være det sidste, som bliver en del af licensaftalen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram