EA Sports har sendt NHL 15 på gaden

Det nye NHL 15 er netop sendt ud i de danske butikker og spillet er klar med online-holdspil, nye playoff-varianter og meget mere.

EA Sports NHL 15

EA Sports NHL 15

Spilproducenten Electronic Arts Inc. har netop sendt deres nyeste generation af ishockeyspil EA Sports NHL 15 ud i de danske butikker, samt til download direkte via Xbox Live og PlayStation Store.

Du får stemningen du kender fra når du selv ser ishockey i skøjtehallen – med alt lige fra spillere, fans og arenaer, der alle giver oplevelserne, lydene og følelserne fra verdens hurtigste holdsport.

Derudover kan fans med de nyeste spilkonsoller se frem til mere gratis spilindhold med ”NHL 15 Content Update”-program til Xbox One og PlayStation 4. Disse inkluderer spilopdateringer, som er baseret på brugernes feedback, den kommende lancering af online-holdspil og en ny playoff-variant, der giver mulighed for at justere på turneringens udformning.

Du kan læse mere om det på NHL 15’s hjemmeside, hvor der står mere om nye indholdsopdateringer.

– “Som en del af vores første år med spiludviklingen til den nye generation af konsoller markerer NHL 15 begyndelsen på den næste generation af digital ishockey og støber fundamentet for vores serie de kommende år,” sagde Dean Richards, leder af EA SPORTS NHL.

NHL 15 er den mest detaljerede og autentiske virtuelle ishockeyoplevelse til dato.

Mere til historien

NHL 15 udkom i Europa den 11. september og fås til Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3.

PlayStation 5 har kronede dage – runder milepæl

Salgstallene for PlayStation 5 går godt og salget i november var det bedste nogensinde. Det samlede salg har rundet en kæmpe milepæl.

(mere…)
PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Sony har nu bekræftet, at der inden længe lander en opdateret PlayStation 5 i butikkerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram