EA Sports har sendt NHL 15 på gaden

Det nye NHL 15 er netop sendt ud i de danske butikker og spillet er klar med online-holdspil, nye playoff-varianter og meget mere.

EA Sports NHL 15

EA Sports NHL 15

Spilproducenten Electronic Arts Inc. har netop sendt deres nyeste generation af ishockeyspil EA Sports NHL 15 ud i de danske butikker, samt til download direkte via Xbox Live og PlayStation Store.

Du får stemningen du kender fra når du selv ser ishockey i skøjtehallen – med alt lige fra spillere, fans og arenaer, der alle giver oplevelserne, lydene og følelserne fra verdens hurtigste holdsport.

Derudover kan fans med de nyeste spilkonsoller se frem til mere gratis spilindhold med ”NHL 15 Content Update”-program til Xbox One og PlayStation 4. Disse inkluderer spilopdateringer, som er baseret på brugernes feedback, den kommende lancering af online-holdspil og en ny playoff-variant, der giver mulighed for at justere på turneringens udformning.

Du kan læse mere om det på NHL 15’s hjemmeside, hvor der står mere om nye indholdsopdateringer.

- “Som en del af vores første år med spiludviklingen til den nye generation af konsoller markerer NHL 15 begyndelsen på den næste generation af digital ishockey og støber fundamentet for vores serie de kommende år,” sagde Dean Richards, leder af EA SPORTS NHL.

NHL 15 er den mest detaljerede og autentiske virtuelle ishockeyoplevelse til dato.

Mere til historien

NHL 15 udkom i Europa den 11. september og fås til Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3.

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram