EA Sports har sendt NHL 15 på gaden

Det nye NHL 15 er netop sendt ud i de danske butikker og spillet er klar med online-holdspil, nye playoff-varianter og meget mere.

EA Sports NHL 15

EA Sports NHL 15

Spilproducenten Electronic Arts Inc. har netop sendt deres nyeste generation af ishockeyspil EA Sports NHL 15 ud i de danske butikker, samt til download direkte via Xbox Live og PlayStation Store.

Du får stemningen du kender fra når du selv ser ishockey i skøjtehallen – med alt lige fra spillere, fans og arenaer, der alle giver oplevelserne, lydene og følelserne fra verdens hurtigste holdsport.

Derudover kan fans med de nyeste spilkonsoller se frem til mere gratis spilindhold med ”NHL 15 Content Update”-program til Xbox One og PlayStation 4. Disse inkluderer spilopdateringer, som er baseret på brugernes feedback, den kommende lancering af online-holdspil og en ny playoff-variant, der giver mulighed for at justere på turneringens udformning.

Du kan læse mere om det på NHL 15’s hjemmeside, hvor der står mere om nye indholdsopdateringer.

- “Som en del af vores første år med spiludviklingen til den nye generation af konsoller markerer NHL 15 begyndelsen på den næste generation af digital ishockey og støber fundamentet for vores serie de kommende år,” sagde Dean Richards, leder af EA SPORTS NHL.

NHL 15 er den mest detaljerede og autentiske virtuelle ishockeyoplevelse til dato.

Mere til historien

NHL 15 udkom i Europa den 11. september og fås til Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3.

PlayStation 5: Det bedste kvartal salgsmæssigt

Det seneste kvartal er der, hvor Sony solgte flest PlayStation 5-konsoller siden lanceringen.

(mere…)
EA lukker mobilspillene Apex Legends og Battlefield

EA har besluttet at trække stikket på to af deres mobilspil efter kort tid på markedet. Apex Legends Mobile, der blev Årets spil i 2022, er et af dem.

(mere…)
Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram