EA Sports har sendt NHL 15 på gaden

0

Det nye NHL 15 er netop sendt ud i de danske butikker og spillet er klar med online-holdspil, nye playoff-varianter og meget mere.

EA Sports NHL 15
EA Sports NHL 15

Spilproducenten Electronic Arts Inc. har netop sendt deres nyeste generation af ishockeyspil EA Sports NHL 15 ud i de danske butikker, samt til download direkte via Xbox Live og PlayStation Store.

Du får stemningen du kender fra når du selv ser ishockey i skøjtehallen – med alt lige fra spillere, fans og arenaer, der alle giver oplevelserne, lydene og følelserne fra verdens hurtigste holdsport.

Derudover kan fans med de nyeste spilkonsoller se frem til mere gratis spilindhold med ”NHL 15 Content Update”-program til Xbox One og PlayStation 4. Disse inkluderer spilopdateringer, som er baseret på brugernes feedback, den kommende lancering af online-holdspil og en ny playoff-variant, der giver mulighed for at justere på turneringens udformning.

Du kan læse mere om det på NHL 15’s hjemmeside, hvor der står mere om nye indholdsopdateringer.

– “Som en del af vores første år med spiludviklingen til den nye generation af konsoller markerer NHL 15 begyndelsen på den næste generation af digital ishockey og støber fundamentet for vores serie de kommende år,” sagde Dean Richards, leder af EA SPORTS NHL.

NHL 15 er den mest detaljerede og autentiske virtuelle ishockeyoplevelse til dato.

Mere til historien

NHL 15 udkom i Europa den 11. september og fås til Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer