FIFA 15 kommer til Windows Phone

RYGTE: En fransk gaming-hjemmeside oplyser, at det populære fodboldspil FIFA 15 kommer til Windows Phone.

Den franske gaming-hjemmeside Pockett.net oplyser, at det populære fodboldspil FIFA 15 kommer til Windows Phone platformen. Det skriver Wmpoweruser.com.

Spilproducenten EA Games, der står bag spillet, har endnu ikke selv bekræftet at spillet er på vej til Windows Phone platformen, dog har de offentliggjort at det er på vej til både iOS og Android.

 - EA Games klar med FIFA World Cup-opdatering

Spillet kommer med en række touch-optimerede forbedringer i gameplayet, hvilket du kan se i den nederste af videoerne om spillet spillet herunder – den er optaget af Gamescon.

Den præcise dato for frigivelsen af FIFA 15 til Windows Phone er endnu ikke kendt.

 - FIFA Ultimate Team runder 5 år

Det ventes, at spillet vil blive gratis at downloade og med mulighed for in-app køb, ligesom det var tilfældet med sidste års version.

Mere til historien

EA Games har siden 1994 årligt udgivet en ny og opdateret version af det populære fodboldspil FIFA.

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
FIFA-spillet skifter navn

BEKRÆFTET: Fodboldspillet får nyt navn, bekræfter EA Games.

(mere…)
FIFA+ er himlen for fodboldfans

Så er der godt nyt til alle fodboldfans. FIFA har åbnet streamingtjenesten FIFA+ med store ambitioner. FIFA+ er gratis.

(mere…)
FIFA 2023 kan blive det sidste 

EA Sports og FIFA har i årtier haft et samarbejde, men måske er det snart slut. FIFA 2023 kan være det sidste, som bliver en del af licensaftalen.

(mere…)
FIFA 22 – mere realistisk fodbold på vej

EA Games er på vej med en opgradering til Madden NFL og FIFA 22. Spillene bliver mere realistiske på de nyeste konsoller.

(mere…)
EA og Microsoft arbejder på en mobilspil streamingtjeneste

Electronic Arts og Microsoft har under deres pressekonferencer på E3, løftet sløret for, at der bliver arbejdet på en mobilspils streamingtjeneste.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram