Falsk Bilka-SMS i omløb

0

En falsk SMS, hvor du udråbes som dagens Bilka-vinder er nu i omløb. SMS-beskeden er dog falsk.

Fup-besked der skal ligne en fra Bilka (Kilde: TV 2)
Fup-besked der skal ligne en fra Bilka (Kilde: TV 2)

– ”TILLYKKE Mike!! Du er dagens BILKA-vinder. Indtast hurtigt dine oplysninger på den følgende side for at få dit gavekort fra BILKA i dag! Tilbudet udløber kl. 23.59 i aften.”

Sådan lyder en del af en svindel-SMS, som netop nu huserer i Danmark. Og det lyder næsten for godt til at være sandt. Beskeden er personificeret med dit navn og du ledes direkte ind på Bilkas hjemmeside. Men pas på – for det er svindel og hjemmesiden er ikke Bilkas, men en falsk hjemmeside. Det skriver TV 2.dk.

– ”Vi kan klart afvise, at vi har noget med det at gøre,” fortæller Mads Hvitved Grand, som er pressechef i Dansk Supermarked.

– ”Man skal gå en lang bue uden om ‘konkurrencer’ det ser ud til at være for godt til at være sandt. Har vi en konkurrence, findes den direkte på Bilka.dk eller vores Facebookside, og ikke via snørklede links og opfordringerne til at indtaste personlige oplysninger,” siger Mads Hvitved Grand til TV 2.

 – Fup-SMS’er sådan beskytter du dig

Bilka og Dansk Supermarked har ofte konkurrencer, og derfor er man også ked af uærlige personer kan skade deres ry. Det er dog heller ikke første gang, at de hos Dansk Supermarked har stødt på sådanne fup-numre.

Derfor opfordrer Bilka også folk til, at holde sig væk fra sådanne konkurrencer og oplyser, at de altid har deres konkurrencer på hjemmesiden, Facebook-siden eller i de fysiske varehuse.

Mere til historien

Hvad enten der er tale om SMS-beskeder eller e-mails fra Bilka eller lignende, så er det altid en fordel at være kritisk overfor mails og beskeder, som ønsker dine personlige oplysninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer