Får BlackBerry comeback med ny Passport-model?

1

Den nye Passport-model fra BlackBerry kan være med til at give producenten et comeback på smartphone-markedet. BlackBerry Passport er forudbestilt i 200.000 eksemplarer på to dage.

BlackBerry Passport
BlackBerry Passport

Mobilproducenten BlackBerry har haft det nemmere end de har netop nu, men den nye Passport-model kan måske vende “skuden” for producenten og give et comeback på smartphone-markedet.

 – BlackBerry overvejer fremtiden

John Chen udtalte i fredags, BlackBerry BlackBerry CEO, at selskabet nu har modtaget 200.000 forudbestillinger af den nye model på kun to dage, selvom det ikke kommer tæt på de tal, som både Apple og Samsung kan fremvise, så er det et kæmpe antal for BlackBerry, der ikke har haft det nemt på smartphone-markedet. BlackBerry er derudover også mere en niche-enhed. Det skriver Bgr.com.

BlackBerry er også stolte af, at Passport er blevet den “bedst-sælgende, ikke SIM-låste smartphone på Amazon.com” få timer efter lanceringen. Dette er dog ikke ensbetydende med, at telefonen bliver et hit igennem længere tid. Det kan handle om de inkarnerede BlackBerry-fans har skyndt sig at forudbestille deres eksemplar.

Passport kommer med en 4,5 tommer firkantet skærm med en opløsning på 1.440 x 1.440 pixels, 2.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor, 3GB RAM og et batteri på hele 3.450 mAh.

 – BlackBerry vil tilbage til telefoner med tastatur

BlackBerry Passport er ikke en telefon, som ventes på det danske marked.

Mere til historien

Ifølge Bgr.com lå Amazon.com’s egen Fire Phone tidligere også nummeret på denne liste og den regnes som et af de mere spetakulære flop i 2014

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer