BlackBerry vil tilbage til telefoner med tastatur

Den nye mand i spidsen for BlackBery vil tilbage til rødderne og fokuserer mindre på de moderne touch-telefoner.

BlackBerry telefoner med BlackBerry 10 (Foto: BlackBerry)

BlackBerry telefoner med BlackBerry 10 (Foto: BlackBerry)

BlackBerrys nye topchef, John Chen, fortæller i et interview med Bloomberg, at de fremtidige mobiltelefoner fra BlackBerry vil være udstyret med et fysisk tastatur – ligesom det traditionelle BlackBerry-tastatur.

Da BlackBerry sidste år kom med deres BlackBerry 10 styresystem og nye smartphones, som BlackBerry Z10, så er disse helt uden fysiske taster.

BlackBerrys touch-telefoner har været alt andet end en succes og derfor forsøger de nu at vende tilbage til rødderne, hvilket er at producerer mobiltelefoner med fysisk tastatur til erhvervslivet.

Mere til historien

Tidligere i år kom det også frem, at den kendte sangerinde Alicia Keys stopper, som kreativ chef i BlackBerry. Da hun blev ansat var hensigten måske, at få en masse PR i forbindelse med lanceringen af BlackBerry 10, hvilket måske kunne gøre det lettere at ramme de almindelige forbrugere.

BlackBerry har patenter til salg for milliarder

I 00’erne var BlackBerry store, men siden er det gået ned ad bakke. Nu forsøger de at sælge ud af deres patenter.

(mere…)
En æra i mobilhistorien slutter – Blackberry lukker

Tirsdag den 4. januar er dagen, hvor der ikke længere er garanti for, at en række ældre telefoner ikke længere vil kunne gennemføre opkald, sende SMS m.m.

(mere…)
BlackBerry Vienna er en ny Android fra rygtemøllen

BlackBerry er fornyligt kommet på markedet med deres første Android telefon - BlackBerry Priv. Nu ser nummer to muligvis dagens lys i nærmeste fremtid.

(mere…)
Nu er Tizen større end BlackBerry

Det mindre og forholdsvis ukendte styresystem Tizen er nu større end det tidligere populære styresystem BlackBerry.

(mere…)
Får BlackBerry comeback med ny Passport-model?

Den nye Passport-model fra BlackBerry kan være med til at give producenten et comeback på smartphone-markedet. BlackBerry Passport er forudbestilt i 200.000 eksemplarer på to dage.

(mere…)
BlackBerry overvejer fremtiden som mobilproducent

Den nye topchef i BlackBerry vil inden for kort tid beslutte, om de har en fremtid som mobilproducent. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram