BlackBerry vil tilbage til telefoner med tastatur

Den nye mand i spidsen for BlackBery vil tilbage til rødderne og fokuserer mindre på de moderne touch-telefoner.

BlackBerry telefoner med BlackBerry 10 (Foto: BlackBerry)

BlackBerry telefoner med BlackBerry 10 (Foto: BlackBerry)

BlackBerrys nye topchef, John Chen, fortæller i et interview med Bloomberg, at de fremtidige mobiltelefoner fra BlackBerry vil være udstyret med et fysisk tastatur – ligesom det traditionelle BlackBerry-tastatur.

Da BlackBerry sidste år kom med deres BlackBerry 10 styresystem og nye smartphones, som BlackBerry Z10, så er disse helt uden fysiske taster.

BlackBerrys touch-telefoner har været alt andet end en succes og derfor forsøger de nu at vende tilbage til rødderne, hvilket er at producerer mobiltelefoner med fysisk tastatur til erhvervslivet.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Mere til historien

Tidligere i år kom det også frem, at den kendte sangerinde Alicia Keys stopper, som kreativ chef i BlackBerry. Da hun blev ansat var hensigten måske, at få en masse PR i forbindelse med lanceringen af BlackBerry 10, hvilket måske kunne gøre det lettere at ramme de almindelige forbrugere.

Tags:

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.