EA Sports FIFA 15 er nu tilgængeligt i Danmark

0

Fodboldhungrende-fans har formentlig ventet med længsel efter den nyeste version af det populære FIFA-fodboldspil – og nu er FIFA 15 endelig tilgængeligt i Danmark.

Electronic Arts Inc. oplyser nu, at FIFA 15 fra EA SPORTS er tilgængeligt i butikker rundt i de nordiske lande, samt som digital download via Origin.

Spillet har været ventet med længsel fra de mere end 5,5 millioner fans, der allerede har prøvet FIFA 15-demoen til PC, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3 og Xbox 360.

Det er i øvrigt rekord for EA Sports, at hele 5,5 millioner har prøvet en spil-demo inden udgivelsen.

 – FIFA 15 kommer til Windows Phone

Forventningerne til spillet er også store.

– “Spillet ser fantastisk ud, og lyssætningen giver kampene et utroligt look, der inkluderer nogle virkelig flotte spilleransigter,” lyder det fra Game Informer (USA).

– “FIFA 15 gør det, Electronic Arts altid har prøvet på – det er fuldstændig som at se en fodboldkamp på fjernsynet og giver os følelsen af, at vi befinder os på banen og ikke på tilskuerpladserne eller sofaen,” lyder beskrivelsen fra The Guardian (England).

Folkene bag FIFA 15 er dog også selv begejstrede for dette års version.

– “Vi tror på, at vi med FIFA 15 har skabt et spil, der byder på den mest fængende og intuitive spiloplevelsen i FIFA-serien til dato, og vi glæder os vildt til at give millioner af fans mulighed for at indlede den nye sæson og prøve de mange nyskabelser,” siger David Rutter, VP og leder af EA Sports FIFA.

 – FIFA Ultimate Team fylder 5 år

Du kan blandt andet se nogen af de nye bevægelser og tricks, som FIFA 15 byder på i nedenstående video.

Også til iPhone, iPad, iPod Touch, Windows og Android-enheder er der godt nyt. Der er nemlig en særlig udgave af FIFA 15 Ultimate Team tilgængelig i dag. Denne kan downloades gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Derudover er FIFA 15 også tilgængeligt til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 og PC.

Mere til historien

FIFA 15 vil også komme i en udgave til Wii, Nintendo 3DS, PlayStationVita. Her er alle spilfunktioner dog ikke tilgængelige på alle platform.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer