Nu bliver HTC’s apps tilgængelige for alle

0

HTC har i bestræbelserne på at forvandle dårlige regnskaber til det bedre, oprettet en ny udviklerafdeling, der skal udsende eksklusive HTC applikationer, til det øvrige Android marked.

HTC-ProductDetail-Overview-Container4-02-bgHTC har vundet en række priser med deres seneste flagskibsmodeller i HTC One-serien – primært for det eksklusive design.

Men ikke alt ser godt ud hos den taiwanske smartphone producent, for når de ubarmhjertige tal kommer på bordet, har de haltet efter konkurrenterne igennem flere år.

Derfor har HTC nu oprettet en særlig udviklerafdeling, der skal sprede HTC’s velkendte apps til andre HTC modeller og sågar også til modeller fra Samsung, Sony og LG, som er de største konkurrenter på Android markedet.

– Global Mobile Awards: HTC One og iPad Air vandt

Bag det nye udvikler-eksperiment, der får navnet “HTC Creative Labs”, står Drew Bamford, der igennem flere år, har været leder af HTC’s brugerflade afdeling.

Hans ambition er at sprede kendskabet til HTC’s software, hvilket skal være med til at opbygge en ny målgruppe, som HTC senere kan tjene penge på.

Drew Bamford er bevidst om at der er modstridende interesser indenfor HTC’s egne rækker, men faktisk var det lettere at få gennemført idéen end han selv havde regnet med.

“Jeg forventede at der ville være langt større modstand mod at udsende ting, der tidligere blev betraget, som en HTC oplevelse, men der har faktisk ikke været den helt store diskussion,“ udtaler Drew Bamford til teknologimediet Recode.

Den første applikation der bliver sendt ud fra HTC Creative Labs, bliver medie applikationen Zoe, der kan sammensætte op til 16 billeder eller videoer i et enkelt unikt klip.
Zoe, der sammen med ultrapixels, var det helt store salgsargument for sidste års topmodel HTC One (M7), vil ramme markedet senere på ugen.

– Bliv klogere på Ultrapixels og HTC Zoe

Video: Eksempel på HTC Zoe

Mere til historien

For at øge interessen for Zoe, har HTC indgået samarbejdsaftaler med kendte personligheder fra sports og musikbranchen, dog vil HTC endnu ikke løfte sløret for hvem de har lavet aftaler med.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer