Bliv klogere på Ultrapixels og HTC Zoe

WEB-TV: HTC har i forbindelse med den kommende HTC One 2014-udgave frigivet flere videoer, hvor de blandt andet fortæller om Ultrapixels og Zoe.

HTC har frigivet flere teaservideoer om den kommende topmodel, HTC One 2014-udgaven, men de seneste videoer forsøger også, at forklare dig lidt om teknologierne Ultrapixels og HTC Zoe.

HTC One 2014-udgave – få det seneste nye og vind

Du kan se Ultrapixels blive forklaret i nedenstående video. HTC benytter nemlig ultrapixels i deres kamera, hvilket blev indført med sidste års topmodel HTC One.

https://www.youtube.com/watch?v=tChYafnNauI

Kameraet i HTC One har på flere måder haft funktioner, som konkurrenterne ikke har kunne prale af. Foruden Ultrapixels, så har HTC for nogle år siden udviklet funktionen HTC Zoe.

http://www.youtube.com/watch?v=DyXdLgA6ULk

2014-udgaven af HTC One ventes offentliggjort tirsdag den 25. marts til en event i London, hvor MereMobil.dk vil være at finde i salen.

HTC One 2014 – det ved vi om den nye topmodel

Mere til historien

HTC One har vundet et utal af priser, både for dens design, men også kåringer for ”Årets smartphone 2013”, hvor også læserne på MereMobil.dk havde den som deres favorit.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram