Bliv klogere på Ultrapixels og HTC Zoe

WEB-TV: HTC har i forbindelse med den kommende HTC One 2014-udgave frigivet flere videoer, hvor de blandt andet fortæller om Ultrapixels og Zoe.

HTC har frigivet flere teaservideoer om den kommende topmodel, HTC One 2014-udgaven, men de seneste videoer forsøger også, at forklare dig lidt om teknologierne Ultrapixels og HTC Zoe.

HTC One 2014-udgave – få det seneste nye og vind

Du kan se Ultrapixels blive forklaret i nedenstående video. HTC benytter nemlig ultrapixels i deres kamera, hvilket blev indført med sidste års topmodel HTC One.

Kameraet i HTC One har på flere måder haft funktioner, som konkurrenterne ikke har kunne prale af. Foruden Ultrapixels, så har HTC for nogle år siden udviklet funktionen HTC Zoe.

2014-udgaven af HTC One ventes offentliggjort tirsdag den 25. marts til en event i London, hvor MereMobil.dk vil være at finde i salen.

HTC One 2014 – det ved vi om den nye topmodel

Mere til historien

HTC One har vundet et utal af priser, både for dens design, men også kåringer for ”Årets smartphone 2013”, hvor også læserne på MereMobil.dk havde den som deres favorit.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.