Huawei Ascend P7 vinder EISA-pris

0

Prisen ”European Consumer Smartphone 2014-2015” er netop blevet tildelt til Huawei Ascend P7.

Huawei Ascend P7 vinder EISA-pris 2014
Huawei Ascend P7 vinder EISA-pris 2014

Topmodellen Ascend P7 fra Huawei er netop blevet tildelt den prestigefyldte pris ”European Consumer Smartphone 2014-2015”, som hvert år uddeles af European Imaging and Sound Association (EISA).

Huawei vækster markant i forhold til sidste år

Ascend P7 bygger videre på forgængeren, Ascend P6, og EISA har især anprist Ascend P7 for dens gennemførte finish med en overflade i glas og dens attraktive prisleje.

– 
“Vi er utrolig stolte af at modtage prisen, og vi ser det som beviset på, at vi formår at udfordre de eksisterende standarder på markedet ved at redefinere designet på en smartphone, oplevelsen af hvad du kan med kameraet og den lynhurtige 4G opkobling,” siger Thor Gøtz, Direktør for, Huawei Consumer Business Danmark. “Og vi har endnu flere overraskelser i ærmet på  IFA 2014, for vi arbejder hele tiden på at skabe flere muligheder for flere mennesker rundt om i verden, så alle kan få glæde af teknologien og dens muligheder.”

Huawei udsender invitationer til IFA-event

Huawei vandt desuden ligeledes prisen sidste år for forgængeren Ascend P6.

Mere til historien

Huawei Ascend P7 havde cirka to måneder efter lanceringen (red. 20. juli) solgt mere end to millioner enheder i 70 lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer