Huawei udsender invitationer til IFA-event

Huawei har udsendt invitationer til en event, som afholdes i september til årets IFA-messe i Berlin.

Invitation til Huawei presse-event til årets IFA-messe 2014

Invitation til Huawei presse-event til årets IFA-messe 2014

Huawei er klar med invitationen til deres event på årets IFA-messe, som finder sted i starten af september måned i Berlin.

Invitationen er ikke den mest beskrivende, men Huawei skriver dog, at de vil komme med en spændende annoncering. Dog er der ingen direkte hentydninger, hverken i ord eller billeder, til hvad de har at byde på.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Men rygterne har lydt på en Ascend Mate 3. Bliver dette en realitet vil der formentlig komme flere lækkede oplysninger om denne i nær fremtid. Det skriver GSMArena.com.

På hjemmemarkedet i Kina kommer der inden længe en ny Honor-model, den seneste var Honor 6, som blev officiel i juni måned. Derfor kan der måske også være en ny Honor-model på vej til det europæiske marked.

Huawei skulle eftersigende være på vej med en Honor-model, som skal tage kampen op mod Xiaomi – i hvert fald på det kinesiske marked.

Xiaomi trækker fra iPhone og Android i Kina

Er der tale om en ny Honor så vil specifikationerne ifølge rygtebørsen være en 5 tommer skærm med en opløsning på 720p, MediaTek MT6582 chipset, 1.3 GHz quad-core Cortex-A7 processor, 1 GB RAM og et 2 megapixels kamera. Taler disse rygter sandt, så er det den mest “low-ended” Honor-enhed nogensinde.

MereMobil.dk dækker Huaweis event.

Mere til historien

Huawei har haft et rigtig godt 2014, hvor de er vækstet markant i forhold til 2013-resultatet.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.