Huawei udsender invitationer til IFA-event

0

Huawei har udsendt invitationer til en event, som afholdes i september til årets IFA-messe i Berlin.

Invitation til Huawei presse-event til årets IFA-messe 2014
Invitation til Huawei presse-event til årets IFA-messe 2014

Huawei er klar med invitationen til deres event på årets IFA-messe, som finder sted i starten af september måned i Berlin.

Invitationen er ikke den mest beskrivende, men Huawei skriver dog, at de vil komme med en spændende annoncering. Dog er der ingen direkte hentydninger, hverken i ord eller billeder, til hvad de har at byde på.

Men rygterne har lydt på en Ascend Mate 3. Bliver dette en realitet vil der formentlig komme flere lækkede oplysninger om denne i nær fremtid. Det skriver GSMArena.com.

På hjemmemarkedet i Kina kommer der inden længe en ny Honor-model, den seneste var Honor 6, som blev officiel i juni måned. Derfor kan der måske også være en ny Honor-model på vej til det europæiske marked.

Huawei skulle eftersigende være på vej med en Honor-model, som skal tage kampen op mod Xiaomi – i hvert fald på det kinesiske marked.

Xiaomi trækker fra iPhone og Android i Kina

Er der tale om en ny Honor så vil specifikationerne ifølge rygtebørsen være en 5 tommer skærm med en opløsning på 720p, MediaTek MT6582 chipset, 1.3 GHz quad-core Cortex-A7 processor, 1 GB RAM og et 2 megapixels kamera. Taler disse rygter sandt, så er det den mest “low-ended” Honor-enhed nogensinde.

MereMobil.dk dækker Huaweis event.

Mere til historien

Huawei har haft et rigtig godt 2014, hvor de er vækstet markant i forhold til 2013-resultatet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer