Flappy Birds efterfølgeren hedder Swing Copters

0

Først på året var Flappy Birds en landeplage – eller verdensplage – indtil udvikleren fjernede spillet. Nu er efterfølgeren Swing Copters klar til download.

Screenshots fra spillet Swing Copters
Screenshots fra spillet Swing Copters

Hvis ikke du hørte om spillet Flappy Birds i foråret, så har du formentlig været på en jordomrejse steder uden megen internetdækning eller lignende. I hvert fald blev spillet så populært, at næsten alle typer medier omtalte det.

Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

Helt overraskende var det også da udvikleren, Dong Nguyen, i februar måned meddelte, at han fjernede spillet i de forskellige App Stores. Hans forklaring var, at spillet var for afhængighedsskabende.

Siden dengang har Dong Nguyen arbejdet på et nyt projekt, som lyder navnet Swing Copters og minder rigtig meget om det populære Flappy Birds.

I Swing Copters skal du dog flyve opad og ikke til siderne, som tilfældet var i Flappy Birds. Derudover skal du også styre den lille helikopter uden om de små hamre, der svinger den ene og anden vej.

Flappy Bird er tilbage som ”Flappy Birds Family”

Umiddelbart fik Flappy Birds skyld for, at være svært at spille, men Swing Copters skulle ikke være nemmere når det kommer til sværhedsgraden – faktisk er det næsten umuligt. Det skriver Intomobile.com. Dette er flere af kommentarerne i applikationsbutikkerne enige i.

Du kan downloade Swing Copters gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Da Dong Nguyen fjernede spillet i de forskellige applikationsbutikker skabte det en masse undren. Se blandt andet dette web-tv indslag, som belyser emnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer