Flappy Bird er tilbage som ”Flappy Birds Family”

Udvikleren af Flappy Bird, Dong Nguyen, trak overraskende det populære spil tilbage fra de forskellige App Stores, men nu er spillet tilbage – dog i ny version.

Flappy Bird

Flappy Bird

Flappy Bird-udvikleren Dong Nguyen trak overraskende det populære spil tilbage fra iOS og Google Play Store i februar måned.

Der var mange skriverier omkring denne beslutning  – blandt andet om det var et PR-stunt. Dengang var forklaringen fra Dong Nguyen, at det var fordi han følte skyld over den afhængighed nogle havde af spillet.

Men ganske som lovet kort efter spillet blev trukket tilbage, er det nu klar igen i en ny version.

Spillet er blevet opdateret med en multiplayer funktion og lyder nu navnet ”Flappy Birds Family”. Til at starte med kommer spillet også eksklusivt til Amazon Fire TV, dog ventes det til iOS og Android i fremtiden. Det skriver Afterdawn.com.

Mere til historien

I multiplayer delen er der en two-player mode, som lader dig gå gennem samme bane og konkurrerer i hvem der er kommer først. Foruden dette er der også to nye “fjender” i spillet.

 


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.