Se billederne af Xiaomi Mi 4

Den nye telefon Mi 4 fra kinesiske Xiaomi er lanceret og på designet ligner det, at producenten har fået inspiration fra både Samsung og Apple.

Xiaomi Mi 4 (Foto: Xiaomi) (Kilde: Teknofil.no)

Xiaomi Mi 4 (Foto: Xiaomi) (Kilde: Teknofil.no)

Mobilproducenten Xiaomi, som netop nu har stor succes – særligt i Kina, har netop lanceret deres nyeste model i Beijing i denne uge, den lyder navnet Xiaomi Mi 4. Det skriver Teknofil.no.

Og Cnet News kalder den nye model for en “iPhone look-alike”.

 – Xiaomi trækker fra iPhone og Android i Kina – måske ’next big thing’

Kigger vi på designet af Xiaomi Mi 4, så er det tydeligt at se inspirationen fra Apple, men der er også nogle ”spor” af Samsung at se. Antennebåndene, hullerne nederst og metalkanten leder tankerne hen mod Apples iPhone, mens bagsidens glatte polerede plastik og det firkantede kamerahul får tankerne hen på Samsungs topmodeller i Galaxy-serien.

 – Xiaomi Mi 3 udsolgt igen – pr-stunt

Mi 4 kommer med en 2.5 GHz quad-core Snapdragon 801-processer, 5 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, 3 GB RAM, mellem 16 til 64 intern hukommelse og et batteri på 3.080 mAh.

Under præsentationen af Xiaomi Mi 4 brugte Xiaomi desuden den kendte Apple-sætning …one more thing. Det skriver TheVerge.com.

Xiaomi ...one more thing...

Xiaomi …one more thing…

Prisen bliver omkring 322 dollar, det er dog langt fra sikkert, at det bliver en telefon vi vil kunne købe på det danske marked.

Hvad synes du om Xiaomi Mi 4? Smid en kommentar herunder.

Mere til historien

Skal man tro rygterne, så er forventningerne fra Apple til iPhone 6 de højeste nogensinde på en iPhone inden en produktpræsentation har fundet sted.

Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul – vi har prøvet det

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Xiaomi har stor succes med deres elbil

Den nye elbil SU7 fra Xiaomi har været på det kinesiske marked i én måned og indtager klart førstepladsen.

(mere…)
Xiaomi kommer måske først med Snapdragon 8 Gen 4

KORT NYT: Den næste topmodel fra Xiaomi ventes at være først på markedet med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 processoren.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram