Se billederne af Xiaomi Mi 4

0

Den nye telefon Mi 4 fra kinesiske Xiaomi er lanceret og på designet ligner det, at producenten har fået inspiration fra både Samsung og Apple.

Xiaomi Mi 4 (Foto: Xiaomi) (Kilde: Teknofil.no)
Xiaomi Mi 4 (Foto: Xiaomi) (Kilde: Teknofil.no)

Mobilproducenten Xiaomi, som netop nu har stor succes – særligt i Kina, har netop lanceret deres nyeste model i Beijing i denne uge, den lyder navnet Xiaomi Mi 4. Det skriver Teknofil.no.

Og Cnet News kalder den nye model for en “iPhone look-alike”.

 – Xiaomi trækker fra iPhone og Android i Kina – måske ’next big thing’

Kigger vi på designet af Xiaomi Mi 4, så er det tydeligt at se inspirationen fra Apple, men der er også nogle ”spor” af Samsung at se. Antennebåndene, hullerne nederst og metalkanten leder tankerne hen mod Apples iPhone, mens bagsidens glatte polerede plastik og det firkantede kamerahul får tankerne hen på Samsungs topmodeller i Galaxy-serien.

 – Xiaomi Mi 3 udsolgt igen – pr-stunt

Mi 4 kommer med en 2.5 GHz quad-core Snapdragon 801-processer, 5 tommer skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixels, 3 GB RAM, mellem 16 til 64 intern hukommelse og et batteri på 3.080 mAh.

Under præsentationen af Xiaomi Mi 4 brugte Xiaomi desuden den kendte Apple-sætning …one more thing. Det skriver TheVerge.com.

Xiaomi ...one more thing...
Xiaomi …one more thing…

Prisen bliver omkring 322 dollar, det er dog langt fra sikkert, at det bliver en telefon vi vil kunne købe på det danske marked.

Hvad synes du om Xiaomi Mi 4? Smid en kommentar herunder.

Mere til historien

Skal man tro rygterne, så er forventningerne fra Apple til iPhone 6 de højeste nogensinde på en iPhone inden en produktpræsentation har fundet sted.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer