Xiaomi Mi3 udsolgt igen – pr-stunt

Endnu et marked er indtaget af Xiaomi Mi3. På under 40 minutter meldte Xiaomi Mi3 udsolgt. Sandsynligvis et PR-stunt.

Xiaomi Mi3

Xiaomi Mi3

Helt præcist 38 minutter og 50 sekunder tog det for den kinesiske smartphone-producent Xiaomi, før de kunne melde alt udsolgt efter firmaet bragte topmodellen Xiaomi Mi3 til Indien. Det skriver GSMArena.com.

Det er ikke enestående at Xiaomi melder udsolgt. Det er sket flere gang før. Ved introduktionen i Singapore tog det 17 minutter, og på hjemmemarkedet lukkede salget efter få minutter.

Hvor mange enheder der skal til inden udsolgt-skiltet sættes på døren melder historien ikke noget om. Derfor kan man se udmeldingerne om ”udsolgt” som et PR-stunt.

Xiaomi har fået godt fat i den meget interessante del af det kinesiske marked, som indbefatter de unge veluddannede. Inden for dette segment slår Xiaomi Android og ikke mindst iPhone på flere punkter, særligt i forhold loyaliteten overfor varemærket, samt på anvendelsen af produktet.

- Analyse: Xiaomi trækker af Apple og Androi

Mere til historien

Xiaomi har på flere punkter en strategi, der ligner Apples. Eksempelvis slås der på den følelsesmæssige tilknytning til varemærket. Udsolgt på kort tid som følge af et (måske) lavt udgangspunkt minder også meget om Apples tilgang til varesalg. Ofte lanceres Apples produkter i begyndelsen ligeledes i et begrænset antal, for at give indtryk af stor efterspørgsel.

Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
Den mest solgte smartphone i 2022 var iPhone

Den mest solgte smartphone i 2022 var en iPhone, men ikke en af dem fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Her er Xiaomi 13 serien – de nye 2023-modeller

OVERBLIK: Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Lite kommer til Danmark i marts. Tjek den nye telefonserie her.

(mere…)
Xiaomi 13 Lite lækket før lancering

En ny model i Xiaomi 13-serien ventes, at se dagens lys når Xiaomi afslører Xiaomi 13-serien. Se billeder og specifikationer på Xiaomi 13 Lite her.

(mere…)
Dynamic Island fra iPhone kommer nu til Android

På iPhone 14 Pro fik Dynamic Island meget opmærksomhed. Nu er den første Android-telefon snart klar med en lignende funktion.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro med Leica-kamera lanceres snart globalt

Xiaomi 13 Pro kom på det kinesiske marked i slutningen af 2022, men nu er den endelig snart klar til global lancering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram