Xiaomi Mi3 udsolgt igen – pr-stunt

Endnu et marked er indtaget af Xiaomi Mi3. På under 40 minutter meldte Xiaomi Mi3 udsolgt. Sandsynligvis et PR-stunt.

Xiaomi Mi3

Xiaomi Mi3

Helt præcist 38 minutter og 50 sekunder tog det for den kinesiske smartphone-producent Xiaomi, før de kunne melde alt udsolgt efter firmaet bragte topmodellen Xiaomi Mi3 til Indien. Det skriver GSMArena.com.

Det er ikke enestående at Xiaomi melder udsolgt. Det er sket flere gang før. Ved introduktionen i Singapore tog det 17 minutter, og på hjemmemarkedet lukkede salget efter få minutter.

Hvor mange enheder der skal til inden udsolgt-skiltet sættes på døren melder historien ikke noget om. Derfor kan man se udmeldingerne om ”udsolgt” som et PR-stunt.

Xiaomi har fået godt fat i den meget interessante del af det kinesiske marked, som indbefatter de unge veluddannede. Inden for dette segment slår Xiaomi Android og ikke mindst iPhone på flere punkter, særligt i forhold loyaliteten overfor varemærket, samt på anvendelsen af produktet.

- Analyse: Xiaomi trækker af Apple og Androi

Mere til historien

Xiaomi har på flere punkter en strategi, der ligner Apples. Eksempelvis slås der på den følelsesmæssige tilknytning til varemærket. Udsolgt på kort tid som følge af et (måske) lavt udgangspunkt minder også meget om Apples tilgang til varesalg. Ofte lanceres Apples produkter i begyndelsen ligeledes i et begrænset antal, for at give indtryk af stor efterspørgsel.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Xiaomi 13-serien er officiel - læs om Xiaomi 13 Pro her

Den længe ventede flagskibsserie fra Xiaomi er nu officiel. Se specifikationerne på Xiaomi 13 Pro og Xiaomi 13.

(mere…)
Xiaomi 13 klar til lancering på søndag

Xiaomi udskød deres lancering af Xiaomi 13-serien. Nu er planen, at annoncerer telefonerne på søndag.

(mere…)
Xiaomi runder kæmpe milepæl

Xiaomi har netop afsløret, at de har solgt 72 mio. af Redmi Note i Indien siden 2014, men nu er en global milepæl nået.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram