Samsung Galaxy Tab S kan købes nu

Salget af Samsungs nye Android tablet Galaxy Tab S med super-skærm er netop begyndt.

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S (Foto: MereMobil.dk)

Da jeg stod med Samsung Galaxy Tab S i hånden første gang måtte jeg erkende, at denne Android 4.4 tablet er utroligt godt skruet sammen. Følelsen af designet er absolut unik og skærmkvaliteten er bedre, end noget som helst andet på markedet.

Selv når Galaxy Tab S har beskyttelsescover på, opleves den virkelig lækker. Om dens ydelse lever op til førstehåndsindtrykket, må den endelige test vise. Testen af Galaxy Tab S bringer vi snarest muligt.

Prisen på Samsung Galaxy Tab S ligger vejende på 4.799 kroner for 4G-WiFi udgaven af den Tab S der har 10,5 tommer skærm. Vil du have produktet uden 4G kan det købes til 3.999 kroner.

Salget er netop startet hos de første danske butikker her den 4. juli 2014. Inden for den kommende uge vil Galaxy Tab S være tilgængelig i et større antal eksemplarer.

Første indtryk: Sådan er Galaxy Tab S

Web-TV: Vi har prøvet Galaxy Tab S

Mere til historien

Ifølge Samsung kommer Galaxy Tab S med Exynos 5 Octa processor. Det er en 1.9 GHz quad-core processor der kombineres med en 1.3 GHz quad-core. Tablettens skærmopløsning er 2560 x 1600 pixels.

 

Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram