Netbanken fortsat mere populær end mobilbankerne

0

Mobilbankerne besøges af omkring hver tredje dansker, hvilket fortsat gør, det er netbanken på computeren der foretrækkes af flest.

Mobilbrug 2014 (Kilde: Danmarks Statistik)
Mobilbrug 2014 (Kilde: Danmarks Statistik)

Mobilbankerne venter fortsat på det store gennembrud, da det fortsat er netbanken på computeren flest danskere benytter. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

 – Så meget er du og din nabo på nettet via mobilen

Det er “kun” omkring hver tredje dansker, som ordner deres bankforretninger på smartphonen, mens 80 procent af danskerne fortsat benytter netbanken på deres PC.

Der er også fortsat stor forskel på, hvor gode bankernes mobilbank applikationer er. Danske Bank er en af frontløberne, når det kommer til at vise, hvordan en mobilbank skal skrues sammen.

Vi kunne i december skrive, at mobilbanken var mere populær end netbanken, hvilket var baseret på tal fra BEC, Bankernes EDB Central.

Men ifølge undersøgelsen, som er foretaget af Danmarks Statistik, så er det altså netbanken de fleste foretrækker. Tallene fra BEC viser, at de der benytter mobilbanken ofte tjekker denne for at få et ”dagligt” overblik.

Mere til historien

Tilbage i februar måned lancerede Danske Bank en ældrevenlig netbank, som er gjort mere brugervenlig end den normale netbank.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer