Så meget er du og din nabo på nettet via mobilen

Der er ingen tvivl om, at danskerne for alvor har taget smartphonen og dens mange funktioner til sig. Bliv klogere på hvad vi oftest besøger på nettet med mobilen.

Data fiber internetVi skal mindre end 10 år tilbage i tiden før, at internet-oplevelsen fra en mobiltelefon var elendig. Siden er den begrænsede internet-oplevelse blevet markant forbedret – særligt efter 2007, hvor Apple kickstartede smartphone-markedet med deres første generation af iPhone. Inden der havde konkurrenterne haft nogle interessante bud bl.a. Nokia N95, men da Apple kom med iPhone blev tingene mere brugervenlige.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser da også, at danskerne i stor stil har taget det mobile internet til sig. Det skriver Computerworld.dk.

Næsten hver anden dansker over 16 år, helt præcist 2,1 millioner, benytter dagligt deres mobiltelefon til at gå på internettet med. Dette er en stigning på 800.000 danskere siden 2012, ifølge Danmarks Statistik.

Ikke så overraskende er de flittigste brugere af det mobile internet de unge mellem 16 og 24 år. Her er fire ud af fem dagligt på nettet via deres smartphone.

Tager man aldersgruppen over 75 år, så er det kun tre procent af dem, som er på nettet dagligt via deres mobiltelefon.

Der hvor den største udvikling sker er overraskende nok faktisk i målgruppen med personer over 55 år. Omkring 200.000 mennesker over 55 besøger internettet på mobile i forhold til i 2012.

Størstedelen af danskerne mellem 16 og 89 år - mere præcis 90 procent - har været online fra en mobiltelefon inden for de seneste tre måneder. Det tal ligger på 93 procent, når det kommer til brug af PC.

Mere til historien

Mailen er fortsat noget af det vigtigste for os efter den almindelige opkaldsfunktion, når vi bevæger os ud på farten. Her er 55 procent interesseret i, at kunne sende og modtage emails.

De sociale netværk ønsker 49 procent af mobilbrugerne, at benytte på daglig basis, mens 46 procent ønsker at benytte nyhedstjenester.

Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
Waoo er endnu engang kåret for bedst internet

Waoo sætter rekord igen. Waoo er nemlig for 11. år i træk blevet kåret til "bedste internet" i Loyality Groups årlige undersøgelse Branche Index Internet 2022.

(mere…)
Corona har fremmet digitaliseringen

En ny rapport fra Danmarks Statistik viser, at perioden med coronanedlukninger m.m. har fremmet digitaliseringen hos danskerne.

(mere…)
Elon Musk har aktiveret internetsatellitter over Ukraine

Krigen påvirker ukrainernes adgang til internettet. Det skal Starlink-satellitsystemet skal råde bod på. Tesla-grundlæggeren Elon Musik har nu aktiveret Starlink over Ukraine.

(mere…)
Bliv klædt på til at bestille det rigtige internet

Prisen på hurtigt internet skal være lav. Bredbåndshastigheden høj. Inden du bestiller internet, så læse disse gode råd.

(mere…)
Danskerne beskytter ikke deres telefoner

En ny undersøgelse ser nærmere på danskernes gøren og laden på nettet og resultatet er “skræmmende”, siger ekspert.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram