Så meget er du og din nabo på nettet via mobilen

Der er ingen tvivl om, at danskerne for alvor har taget smartphonen og dens mange funktioner til sig. Bliv klogere på hvad vi oftest besøger på nettet med mobilen.

Data fiber internetVi skal mindre end 10 år tilbage i tiden før, at internet-oplevelsen fra en mobiltelefon var elendig. Siden er den begrænsede internet-oplevelse blevet markant forbedret – særligt efter 2007, hvor Apple kickstartede smartphone-markedet med deres første generation af iPhone. Inden der havde konkurrenterne haft nogle interessante bud bl.a. Nokia N95, men da Apple kom med iPhone blev tingene mere brugervenlige.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser da også, at danskerne i stor stil har taget det mobile internet til sig. Det skriver Computerworld.dk.

Næsten hver anden dansker over 16 år, helt præcist 2,1 millioner, benytter dagligt deres mobiltelefon til at gå på internettet med. Dette er en stigning på 800.000 danskere siden 2012, ifølge Danmarks Statistik.

Ikke så overraskende er de flittigste brugere af det mobile internet de unge mellem 16 og 24 år. Her er fire ud af fem dagligt på nettet via deres smartphone.

Tager man aldersgruppen over 75 år, så er det kun tre procent af dem, som er på nettet dagligt via deres mobiltelefon.

Der hvor den største udvikling sker er overraskende nok faktisk i målgruppen med personer over 55 år. Omkring 200.000 mennesker over 55 besøger internettet på mobile i forhold til i 2012.

Størstedelen af danskerne mellem 16 og 89 år – mere præcis 90 procent – har været online fra en mobiltelefon inden for de seneste tre måneder. Det tal ligger på 93 procent, når det kommer til brug af PC.

Mere til historien

Mailen er fortsat noget af det vigtigste for os efter den almindelige opkaldsfunktion, når vi bevæger os ud på farten. Her er 55 procent interesseret i, at kunne sende og modtage emails.

De sociale netværk ønsker 49 procent af mobilbrugerne, at benytte på daglig basis, mens 46 procent ønsker at benytte nyhedstjenester.

Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Hiper har åbnet for mange nye sydfynske husstande

Nu kan ca. 23.000 husstande og erhvervsadresser i og omkring Svendborg Kommune, samt på Langeland, købe fiberprodukter fra Hiper.

(mere…)
4,3 mia. mennesker ejer en smartphone

Rapport afslører store globale forskelle i udbredelsen af smartphones. Millioner bruger stadig mobiler med trykknapper.

(mere…)
Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram