Sådan følger du VM 2014 på mobilen

4

TIP: Foldbold VM 2014 i Brasilien er kæmpe stort, og selvom Danmark ikke kvalificerede sig, kan du følge med fra mobilen. Her er de VM-apps du absolut bør have.

VM 2014 FIFA World Cup 2014
FIFA World Cup 2014

Danmark kvalificerede sig desværre ikke til VM 2014 i fodbold, som foregår i Brasilien med start den 12. juni 2014. Mange danske fodboldfans følger alligevel med i de forskellige VM-kampe – både på TV og naturligvis også på mobilen.

EA Games klar med FIFA World Cup-opdatering

Vi har her samlet en række forslag til, hvordan du bedst muligt følger en af de absolut største sportsbegivenheder i verden, direkte på din mobiltelefon eller tablet.

Den officielle VM-applikation

Traditionen tro har FIFA selvfølgelig udgivet den officielle VM-fodbold applikation. Med denne app får du nyheder, overblik over kampprogrammet og grupperne, baggrundsviden omkring Brasilien og de forskellige værtsbyer.

Applikationen kan downloades gratis i Apples App Store og Google Play Store.

 – FIFA Ultimate Team runder 5 år

Se fodboldkampene på farten

Er du på farten eller er fjernsynet optaget af kæresten eller konen til noget andet end foldbold, så skal du ikke panikke. Du kan nemlig se VM 2014 på direkte på din mobil eller tablet.

Vanen tro deler DR og TV 2 kampene mellem sig og begge kanaler tilbyder streaming af live-tv. DR tilbyder det endda gratis på deres nye streaming-tjeneste, mens du skal betale abonnement hos TV 2 for at kunne se indhold på deres Play-applikation.

Du kan downloade DRs applikation gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Download TV 2 Play gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store – dog kræver tjenesten abonnement.

SocialSoccer App til World Cup

VM 2014 er godt i gang i Brasilien og en ny applikation har nu også set dagens lys. SocialSoccer App til World Cup laver liveanalyser fra alle VM-kampene baseret på tweets fra fodboldfans rundt i verden.

Data fra Twitter hjælper altså til med liveanalyserne, men det er ikke nok. For den nye applikation er interaktiv og gør det muligt for fans at interagere med andre fodboldtilhængere, identificere de største samtaleemner om specifikke kampe, og følge med i samtaler om yndlingshold og spillere.

Med SocialSoccer App får du både før- og efteranalyser af alle kampe under FIFA 2014 World Cup, liveopdateringer om trends på Twitter under kampene, muligheden for at følge dit favorithold og få live up-dates på applikationen, geografisk stemningsanalyser, onlinesamtaler om hver eneste hold og spiller. Samt styr på spilleplaner og resultater.

Du kan downloade SocialSoccer App til World Cup gratis i Apples App Store og Google Play Store.

God udenlandsk applikation

Du kan også følge VM 2014 på applikationen “ESPN FC Football & World Cup”. ESPN FC er en applikation, som giver god fodbold dækning på engelsk. Download applikationen gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Mere til historien

For flere VM 2014 applikationer til Android kan du se en række her.

For flere VM 2014 applikationer til Windows Phone kan du se en oversigt her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer