Rygte: Google overvejer Spotify-opkøb

0

Rygtet vil vide, at Google er på udkig efter at opkøbe en af de helt store musik-streamingtjenester.

Kilder i musikindustrien oplyser, at Google er på udkig efter at opkøbe en af de populære musik-streamingtjenester på markedet. Det skriver New York Post.

En af kilderne skulle angiveligt have fortalt, at Google har indgået dialog med forskellige banker om hvordan de skal opbygge deres fremtidige musikstrategi.

 – Apple køber Beats for 3 milliarder dollars

Spotify lader til at være en af de mest interessante muligheder for Google. Spotify har over 10 millioner betalende abonnenter. Desuden har selskabet en værdiansættelse på cirka fire milliarder dollars og er planlagt børsnotering til efteråret. Dermed kunne det altså være en ganske god mulighed for Google.

Selvom Spotify klart er en af de mest interessante muligheder, skulle det ikke være den eneste mulighed, som Google overvejer. Pandora, Rdio og Rhapsody skulle også være blandt kandidaterne.

Mere til historien

De færreste er klar over det, men Google har rent faktisk allerede deres egen musik-streamingtjeneste, “Google Play Music All Access”. Den har været i gang i nogle år i USA og er netop blevet lanceret herhjemme.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer