iOS 8 kommer i aften

3

FOTO: Et foto menes at bekræfte præsentationen af iOS 8 i aften.

iOS rygte AppleForud for en Apple keynote er rygterne og spekulationerne slet ikke til at styre, og heller ikke ved WWDC 2014 der åbnes med en keynote i aften klokken 19 dansk tid.

Det præsenterer Apple ved WWDC 14

Apple er ved at hænge et stort banner op på eventstedet, og et billede er sluppet ud på Twitter. Banneret viser et store ottetal på en blå baggrund, hvilket ses som en bekræftelse på, at Apple i aften vil tale om iOS 8.

På MereMobil.dk sidder vi klar ved tasterne og liveblogger, mens begivenheden står på. Du kan følge med i WWDC 2014 keynoten her.

Keynoten forventes også at indeholde informationer om Apples planer inden for sundhed. På rygteplan tales om en health-app, der kan hente data ind fra tredjeparts fitness og helbredsmonitorerings-hardware. Apples health-software ventes at kunne sammen med et smartwatch, som Apple ifølge rygterne vil præsentere senere i år.

Mere til historien

Apple har fortsat fokus på musik. Senest har de købt Beats for tre milliarder dollars. Det vides ikke om keynoten også vil indeholde information om dette opkøb.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer