Apples keynote til WWDC14 – det præsenteres

0

Apple afholder i aften åbningskeynoten til årets store udviklerkonference WWDC 2014. Se her hvor og hvordan du kan se med – og hvad du kan forvente.

Apple WWDC 2014
Apple WWDC 2014

Apple afholder hvert år i juni måned deres store udviklerkonference Worldwide Development Conference (WWDC) og den finder vanen tro sted i Moscone West Convention Center i San Francisco (Californien).

WWDC varer hele ugen, men mest interessant for de der ikke er udviklere er dagens åbningskeynote, hvor topchefen Tim Cook forventes at præsenterer nogle nyheder.

Der er store forventninger til, at vi præsenteres for et sneak-peak på den næste store iOS-opdateringe, iOS 8. Men der er også forventninger til, at Apple præsenterer nye MacBooks, nyt Apple TV, ny Mac Mini og iMac, samt måske et Apple iTV. Om der også vil blive nyt om et eventuelt iWatch er uvist. Apple har dog heller ikke hverken be- eller afkræftet de øvrige rygter.

Men vanen tro vil der blive snakket om ny OS X 10.10 til Mac-computere, samt iOS 8 til iOS-enheder.

Rygtemøllen svirrer også om, at Apple vil komme med nyt omkring mobilbetaling, samt software der kan styre hjemmets elektroniske enheder.

MereMobil.dk dækker eventen og du kan følge vores live-chat her.

Apple bekræfter keynote – launch af iOS 8?

Du kan følge WWDC 2014 live, da det bliver streamet. Det kræver dog, at du har Safari 4 eller nyere på din computer eller OS X 10.6 eller nyere på din Mac.

For at kunne streame på din iPod Toch, iPhone eller iPad, så kræver det du har iOS 4.2 eller nyere – det skal dog siges, at det er de færreste der efterhånden ikke har det. Benytter du Apple TV, så kræver det at det er anden eller tredje generation og softwaren er 5.0.3 eller nyere.

Du kan se mere på dette link.

Mere til historien

Mens det ventes, at aftenen vil byde på et sneak-peak på iOS 8-opdateringen, så forlyder det også, at Apple er på vej med iOS 7.1.2 opdateringen. Denne kunne blive frigivet allerede i juni måned, mens iOS 8 først ventes til lanceringen af et nyt “kuld”-iPhones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer