Apple bekræfter keynote – launch af iOS 8?

0

På udviklerkonferencen WWDC er Tim Cook vært ved åbningstalen. Ny OS X og iOS 8 ventes at være blandt nyhederne – og måske ny hardware.

Fra den 2. juni til 6. juni 2014 afholder Apple den årlige udviklerkonference WWDC. Det blev offentliggjort i starten af april, men nu er der nyt omkring eventen.

Apple har netop bekræftet, at der holdes keynote fra klokken 10-12 lokal tid.

Apple WWDC 2014
Apple WWDC 2014

Efter alt sandsynlighed står Apples CEO Tim Cook i spidsen for præsentationen, der forventes at indeholde offentliggørelsen af OS X (version 10.10) i en komplet redesignet udgave.

Derudover regner mange med at iOS 8 fremvises. Sammen med version 8 kommer måske Healthbook fitness tracking-software, forbedret kort-tjeneste og nye features til iPad.

Ifølge 9to5mac.com, der henviser til unavngivne kilder, bliver der også afsløret ny hardware i keynoten.

Ved WWDC 2013 blev iOS In The Car introduceret. Konceptet går ud på at lave tæt integration af bilernes infotainmentsystemer med Apples iPhone. På hardwaresiden blev det også til nye udgaver af MacBook Air samt MacPro. Det var også ved WWDC 2013 at iOS 7 så dagens lys.

Mere til historien

Apple har ikke introduceret nye iPhones ved WWDC-events siden 2010, hvor iPhone 4 blev afsløret.

På MereMobil.dk dækker vi eventen den 2. juni 2014 klokken 19.00 dansk tid. WWDC-dækningen præsenteres i samarbejde med BiBob.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer