Nokia Lumia 630 er landet til test

Den første smartphone med Windows Phone 8.1 Nokia Lumia 630 er landet til test hos MereMobil.dk, ligesom den også er landet på hylderne hos landets teleforhandlere.

Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630 (Foto: Nokia)

MereMobil.dk har netop modtaget Nokia Lumia 630 til test, der er den første telefon med det nye Windows Phone 8.1.

Telefonen er landet i butikkerne i Danmark, hvor salget startede torsdag den 15. maj 2014.

Foruden at være den første smartphone på markedet med Windows Phone 8.1, så er det også den første Lumia-model, der kommer i handlen efter Microsoft endeligt overtog Nokias mobilforretning.

- Nokia Lumia 930 er en realitet – samt Lumia 630 og Lumia 635

Prismæssigt er Lumia 630 i den billige ende, da den kommer med en vejledende udsalgspris på 1.195 kroner uden abonnement, den er dog allerede set lidt billigere hos nogen forhandlere.

 - Læs også: Tak for alt, Nokia!

Vi vil over den næste tid teste den nye Lumia 630 fra Nokia/Microsoft.

Mere til historien

Nokia Lumia 630 kommer med en 4,5 tommer ClearBlack IPS LCD skærm med en opløsning på 854 x 480 pixels, 1.2 GHz Snapdragon 400 quad-core processor, 8GB intern hukommelse, 512MB RAM, 5 megapixels kamera og et batteri på 1.830 mAh.

Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Nokia G11 og G21 er nye prisbillige smartphones

Er budgettet til en smartphone max 1.500 kroner, så skal du måske se nærmere på Nokia G11 og Nokia G21, som er nye prisbillige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram