Hi-Res billeder på Lumia kan snart sendes til OneDrive

RYGTE: Med Windows Phone 8.1 vil billeder i højere opløsning blive sikkerhedskopieret.

Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1

Der er ingen tvivl om, at topmodellerne i Lumia serien, f.eks. Lumia 1020, tager fantastiske billeder. Desværre har det hidtil krævet USB-tilslutning af telefonen til computeren, før fotos i høj opløsning kunne hentes ud.

Ifølge WPCentral.com indeholder den seneste version af Windows Phone 8.1, der er sendt ud til udviklerne, en mulighed for på udvalgte mobilenheder, at udføre backup af Hi-Res-fotos på OneDrive.

 - Windows Phone 8.1 lever fra den 24. juni

Lumia 1020 og 1520 lægger to udgaver af et billede ind på telefonen når det er taget. Lumia 1520 indeholder således både et 5 megapixels JPEG-foto og en DNG 16 megapixels version. På Lumia 1020 er DNG-billedet i 34 megapixels opløsning.

Den indbyggede backup funktion i Windows Phone har kun lagt standard-kvaliteten ud som backup på OneDrive hvilket vil sige filer på 5-8 megapixels. Disse billeder har været en nedskaleret udgave af det fulde JPG-foto.

Windows Phone 8.1 gør det muligt at sende det store JPG-billede til OneDrive. Desværre kræver DNG/RAW formatet fortsat tilslutning af telefonen til computeren.

- Web-TV: Se Lumia 630 med Windows Phone 8.1

Microsoft oplyser til MereMobil.dk, at det på de nævnte telefoner, bliver muligt at lave backup på OneDrive af billeder i højere opløsning.

- Facebook Inc kom endelig til Windows Phone

Mere til historien

I december 2013 skrev vi i anmeldelsen af Lumia 1020, at den tager de vildeste mobilfotos. 1020 fik dengang karakteren fem ud af seks stjerner.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram