Hi-Res billeder på Lumia kan snart sendes til OneDrive

0

RYGTE: Med Windows Phone 8.1 vil billeder i højere opløsning blive sikkerhedskopieret.

Windows Phone 8.1
Windows Phone 8.1

Der er ingen tvivl om, at topmodellerne i Lumia serien, f.eks. Lumia 1020, tager fantastiske billeder. Desværre har det hidtil krævet USB-tilslutning af telefonen til computeren, før fotos i høj opløsning kunne hentes ud.

Ifølge WPCentral.com indeholder den seneste version af Windows Phone 8.1, der er sendt ud til udviklerne, en mulighed for på udvalgte mobilenheder, at udføre backup af Hi-Res-fotos på OneDrive.

 – Windows Phone 8.1 lever fra den 24. juni

Lumia 1020 og 1520 lægger to udgaver af et billede ind på telefonen når det er taget. Lumia 1520 indeholder således både et 5 megapixels JPEG-foto og en DNG 16 megapixels version. På Lumia 1020 er DNG-billedet i 34 megapixels opløsning.

Den indbyggede backup funktion i Windows Phone har kun lagt standard-kvaliteten ud som backup på OneDrive hvilket vil sige filer på 5-8 megapixels. Disse billeder har været en nedskaleret udgave af det fulde JPG-foto.

Windows Phone 8.1 gør det muligt at sende det store JPG-billede til OneDrive. Desværre kræver DNG/RAW formatet fortsat tilslutning af telefonen til computeren.

Web-TV: Se Lumia 630 med Windows Phone 8.1

Microsoft oplyser til MereMobil.dk, at det på de nævnte telefoner, bliver muligt at lave backup på OneDrive af billeder i højere opløsning.

Facebook Inc kom endelig til Windows Phone

Mere til historien

I december 2013 skrev vi i anmeldelsen af Lumia 1020, at den tager de vildeste mobilfotos. 1020 fik dengang karakteren fem ud af seks stjerner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer