Apple er ved at klargøre iOS 7.1.2 opdatering

Mens mange venter på nyt omkring iOS 8, så ser det ud til, at en mindre opdatering er på trapperne fra Apple. Besøg fra enheder med iOS 7.1.2 er spottet på hjemmeside.

Der er mindre end 14 dage til Apple afholder deres årlige udviklerkonference Worldwide Developers Conference (WWDC), hvor mange er spændt på keynoten, der ventes at byde på et smugkig af den næste store iOS-opdatering iOS 8.

- iOS 8 byder på nyheder – se hvilke her

Besøg hos MacRumors.com fra enheder med iOS 7.1.2

Besøg hos MacRumors.com fra enheder med iOS 7.1.2

Men nu forlyder det også, at Apple har endnu en opdatering på vej – nemlig iOS 7.1.2 opdateringen. Enheder, som identificerer dem selv med iOS 7.1.2 og kommer fra Apples netværk, er spottet i aktivitet hos MacRumors.com.

 - iOS 8 vil fokusere på sundhed og motion

Opdateringen iOS 7.1.2 ventes dog, at fokuserer på fejlrettelser og andre smårettelser og ikke tilføjelse af nye funktioner eller lignende. Det er heller ikke sikkert, at den udsendes til betatest hos udviklerne inden en officiel frigivelse.

Mere til historien

Frigivelsen af den næste store opdatering, iOS 8, ventes først til efteråret sammen med næste generation af iPhone, der gættes på omkring september måned.

Læs også:
Apple: 87 procent iOS-enheder har iOS 7

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram