Apple er ved at klargøre iOS 7.1.2 opdatering

Mens mange venter på nyt omkring iOS 8, så ser det ud til, at en mindre opdatering er på trapperne fra Apple. Besøg fra enheder med iOS 7.1.2 er spottet på hjemmeside.

Der er mindre end 14 dage til Apple afholder deres årlige udviklerkonference Worldwide Developers Conference (WWDC), hvor mange er spændt på keynoten, der ventes at byde på et smugkig af den næste store iOS-opdatering iOS 8.

iOS 8 byder på nyheder – se hvilke her

Besøg hos MacRumors.com fra enheder med iOS 7.1.2

Besøg hos MacRumors.com fra enheder med iOS 7.1.2

Men nu forlyder det også, at Apple har endnu en opdatering på vej – nemlig iOS 7.1.2 opdateringen. Enheder, som identificerer dem selv med iOS 7.1.2 og kommer fra Apples netværk, er spottet i aktivitet hos MacRumors.com.

 – iOS 8 vil fokusere på sundhed og motion

Opdateringen iOS 7.1.2 ventes dog, at fokuserer på fejlrettelser og andre smårettelser og ikke tilføjelse af nye funktioner eller lignende. Det er heller ikke sikkert, at den udsendes til betatest hos udviklerne inden en officiel frigivelse.

Mere til historien

Frigivelsen af den næste store opdatering, iOS 8, ventes først til efteråret sammen med næste generation af iPhone, der gættes på omkring september måned.

Læs også:
Apple: 87 procent iOS-enheder har iOS 7


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.