Apple vil lægge vægt på sundhed og motion med iOS 8

0

RYGTE: Apple vil med deres kommende smartwatch og den næste store iOS-version, iOS 8, lægge vægt på sundhed og motion.

Screenshot fra Nike+ FuelBand
Screenshot fra Nike+ FuelBand

Apple har, ifølge rygtebørsen, planer om at lancere et smartwatch, det meget omtalte iWatch, som kan samarbejde med iOS-enhederne. Det forventes, at være understøttet fra den forventede næste store opdatering, iOS 8. Ifølge hjemmesiden 9to5mac.com, så vil iOS 8 inkludere en applikation, der lyder navnet ”Healtbook”. Det skriver Cnet.com.

iOS-enheder kan i dag tale sammen med blandt andet Nike Fuelband og Fitbit Flex.

– TEST: Fitbit Flex tracker dine skridt og kalorieforbrænding

Healtbook applikationen vil være præ-installeret på den næste store iOS-version, iOS 8, og ligesom det kendes fra Passbook-applikationen, så vil den indeholde forskellige kort – som indeholder brugerens egne sundsheds-relaterede oplysninger.

– WEB-TV: Wearable Gadgets – Sådan bliver fremtiden

Mere til historien

Det er endnu uvist, om og i så fald hvornår Apple vil offentliggøre deres iWatch. Rygterne har floreret i hele 2013 også, men er der hold i rygterne med iOS 8, så kan det blive en realitet i efteråret 2014, da Apple normalt kommer med en stor opdatering i efteråret (september/oktober måned). Inden længe forventes Apple i øvrigt, at frigive iOS 7.1, som netop nu er i gang med betatests.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer